Hrvatsko Zagorje September 14, 2011, 12:44:21 pm Bok ljudi..,.kako sam uspio složit svojeg prvog zagija molim ekipu koja je iz zagorja da mi se javi na mail ili na mob 098 81 22 21pa da vidimo di se sve leti odnosno da se malo probamo okupiti i mi iz zagorja na jednom mjestu,obzirom da nas baš i nema puno kako mi nije daleko može i ekipa koja je kod west gate-a pozdrav svima lp
Odg: Hrvatsko Zagorje Reply #1 – September 14, 2011, 05:40:10 pm Quote from: Aquawings on September 14, 2011, 12:44:21 pmBok ljudi..,.kako sam uspio složit svojeg prvog zagija molim ekipu koja je iz zagorja da mi se javi na mail ili na mob 098 81 22 21pa da vidimo di se sve leti odnosno da se malo probamo okupiti i mi iz zagorja na jednom mjestu,obzirom da nas baš i nema puno kako mi nije daleko može i ekipa koja je kod west gate-a pozdrav svima Bravo, jako sam sretan da se i u tom djelu Zagorja počelo događati avio modelarstvo.Za Zagija je dovoljna svaka gmajna, za druženje i manje prostora. U tvom se kvartu povremeno leti na budućem aerodromu Gubaševo, na Zagrebačkoj gori, Gornjoj Pušći, kod Wetgate-a, letio sam i na Hruševecu. Dok sam bio mlad, letjeo se i prelet od Pdsuseda do Kumrovca što misliš na koji datum . MX16s+Assan, AURORA 9, T8FGSF47, Ventus 2AX, Shadow, Elektra,Optima PRO, Discus CS, Escape Jarro MilerEagle Tree PRO
Odg: Hrvatsko Zagorje Reply #2 – September 17, 2011, 03:35:24 pm meni manje više odgovara bilo koji vikend.nadam se da se budemo uspjeli složit pa da se malo podružimo i upoznamo lp
Odg: Hrvatsko Zagorje Reply #3 – September 17, 2011, 08:50:40 pm pozdrav ja sam ti često na relaciji samobor zlatar pa stanem i letim gdje stignem