Pozdrav skvadro!
Prije mjesec dana sam slucajno naletio na belt cp v2 u duckasu i totalno sam se nabrijao na nesto takvo. Poceo malo istrazivati i misljenja su razlicita. Kao nije za pocetnike. Ok odustao od kupovine istog i vidio Big lamu. Sad citam malo o njemu, sve 5, ali kao nakon kratkog vremena dosadi.
Prije par dana sam kupio simulator clearview i od frenda posudio stanicu da vidim malo kakav je osjecaj. Mislim da se radi o nekom daljincu kojeg je kupio preko dealextrema, znaci neki jeftilen, ali definitivno lakse nego na Logitechovom joypadu
. Od letenja nemam nikakvog iskustva, osim na onim malim sobnim pilama :-).. E da vozio sam i mali autic od buraza. Relativno brzo sam prodriftao sa njime, makar to i nema neka veze sa letenjem :-D
Znaci moje pitanje glasi, kao i tisucu ostalih do sada. Sto trenutno kupiti u HR, do nekih 1500-2000kn? Posjedujem i malu kamericu Go Pro HD (cca 150 g) pa bi bilo pozeljno da je helic moze dici da se malo snima iz zraka.
Znaci helic, koje moze dici kamericu i relativno je upravljiv. Kad vidim sto ekipa radi, mogu slobodno reci da me 3D ne zanima, to complicated
Unaprijed tnx na pomoci, idem jos malo na simulator, jer sam totalno zagulio po tom pitanju