Evo stigla mi Futaba!
Prvi dojmovi (prije nego sam do kraja ispraznio ono malo kapaciteta baterije što je ostalo, sad ju ne smijem dirat 15 sati - pitanje: "Kako izdržat?"
)
Evo prvo ću je usporediti s Aurorom koja je jako popularna na ovom forumu:
Aurora ima nešto bolju plastiku, djeluje čvršće. No Futaba (meni) PUNO bolje leži u ruci, ima više 3-way switcheva, ima 14 kanala (od čega su 2 digitalna) koje možete dodijeliti bilo kojem sticku, switchu, trimu... Switchevi djeluju nešto kvalitetnije nego na Aurori, display je kristalno jasan (plavo osvijetljen) i manji nego na Aurori. Navigacijski gumb u iPod stilu me nije isprva oduševio (ipak je touchscreen nešto zgodniji), no funkcionira izvrsno! Nakon vrlo malo navikavanja, programira se vrlo brzo. Nativno radi na 2.4, znači nema modula i one šugave žice za antenu. FASST je FASST i mislim da se o tome nema što pričati. Stickovi su fini za popi*dit, djeluju bolji nego na A9. Stanica je dosta manja od Aurore i savršeno visi na neckstrapu, balanser nije potreban. I puno je lakša od Aurore. Evo to je ovak zbrda-zdola napisano, ali sve u svemu - jako mi je drago da sam ju uzeo, osobno puno više mi paše nego Aurora. Čak ću preboljeti i touchscreen
Ustvari kad pogledam, touchscreen je jedina stvar koja mi se više sviđa na Aurori (e da, i podešavanje stickova bez otvaranja stanice)
Kad smo već kod toga u paketu dolazi i šarafciger za otvaranje stanice i podešavanje stickova.
Ja sam uzeo heli verziju jer mi više paše glatki throttle stick (i za avione) ali u paketu dolazi i onaj ratchet. Receiver (R6208SB) je manji nego sam očekivao i stati će čak u 250 heli bez problema.
Zasad je to to, kasnije ako se sjetim još nešto - napišem