Sad se bu davorvž podrapal od smeha
Budi dobar ZAC,
ak budes Lajal kao Pes a ja kazem Marici i davorvz to sto nisam JOS rekao,
Tek tada sebude davorvz podrapal od smeha
a ti Prijatel ces da otpadnes kao TRINAESTO PRASE !
Poz. Iv
Iwek shvati da si trinaesto prase ti. I to prase koje laje od kad si na forumu na sve i sva a Croatija ti je trn u oku.
Hajde da podjelim priču sa ostatkom foruma.
Marica je bila nekad Iwekova prijateljica na tom siteu ali ga je otkantala ko trinaesto prase. Jer je Iwek bio naporan i pitaj boga kaj još sve ne. Iwek si je umislio da je Casanova
Uglavnom ona je meni čestitala rođendan što je Iweka pogodilo, jer njemu nije. I kako se Iwek pobojao za Maricu nalagao joj se da sam ja veliki četnik, eto koliko je Iwek pakostan kad to hoće biti, pa je mislio da ja i Marica neznmo razmjeniti po koju poruku.
Pa je ispalo da Marica zna dosta ljudi iz moje okolice itd...
Marica zna da je Iwek trinaesto prase i to u cijeloj Njemačkoj, sa svojim ispadima izgleda počinje biti i u Americi tinaesto prase jer i tam te već neke osobe ne šmekaju Iwek. a sve zbog tvoje bahatosti, bezobrazluka i zavodništva koje je ponajviše maltretiranje izgleda.
Izgleda da je Iwekov jedini posao i zadatak blatiti Hrvatsku i Hrvate a sad to nije problem jer preko interneta to može bez da se makne iz kuće.
Meni se čini da je Iwek jedan od onih zajebem na jednom mjestu pa preselim na drugo gdje me nitko ne pozna, pa kad tu zajebe ode dalje. Do sad je izbjegnul tek pol zemaljske kugle, za života neće obići cijeli globus. Ima se kud još jel tak Iwek ?
Uglavno da zaključim Iwek nemože zadržati prijatelje, čak i poznanstva zahebe. Voli samo sebe, misli da su njemu ostali ljudi podređeni pa sve gleda s visoka, ak nekaj nejde po njegovom onda naravno ne bira sredstva kako da nekome naudi. Naravno može svakom reći svašta pa i lagati o nekom nešto samo da napakosti.
Evo jedna stvar samo za tebe Iwek
BACKYARD BABIES / Fuck Off And Die