da.. izgleda pakleno.. siguno nije bilo ugodno biti pored te vrućine... stvarno.. nije lijep prizor.. opet mislim da se takva stvar može desiti svakome od nas..
naježim se svaki put kad pogledam sliku.. stvarno bad luck.. 100 faktora i jedna kemijska reakcija...
Poznavajući nesquicka stvarno ne znam kako bih mu pomogao.. ali je dao ovim događajem , a i ekipa koja je bila s njime i svojom modelarskom imovinom primjer i dokaz da se takve stvari mogu dogoditi. Jednostavno o nekim stvarima više ni ne razmišljamo. Bateriju u model i vozi..
Stvarno mislim da bi od nas kao modelarske zajednice trebalo možda osim pametovanja na neki način pomoći kolegama u nevolji.. Znam da se danas sutra meni a i nekome od nas može dogoditi isto ovakvo sr***nje.
Možda da dogovorimo neku zajedničku akciju ili rule za sve nas modelare? Ne znam kako kod nas funkcionira onaj donate button.. ali poznavajući Nes-a kao osobu, sigurno mi ne bi bilo žao odreći se jednog pišljivog serva (tipa 10$) za pomoć kolegi ili bilo kome drugome. Znam da mu to neće kupiti novi auto.. ali mislim da bi to bilo fer i najmanje od jednog community-a.
U svakom slučaju ove fotke su za predavanja u svakom RC klubu u hrvatskoj za buduće naraštaje. Na kraju krajeva.. 90% vas je odmah pohitalo kupiti Lipo safe bagove.. zahvaljujući plamenu koji gledamo na slikama