Odg: bijeli dim iz motora i koji prop na motor (zadnji post) Reply #15 – October 24, 2011, 08:17:35 pm odlicno pitam jer 8x4 imam od prije sta sam narucio, a ove 9x5 moram narucivat s hk pa dok to stigne
Odg: bijeli dim iz motora i koji prop na motor (zadnji post) Reply #16 – October 24, 2011, 11:01:21 pm Ak se nešto zdimilo nešto je i izgorilo. Nemam ja badave ovaj potpis ispod svakog posta RC elektronika radi na bijeli dim. Kad bijeli dim izađe, elektronika je za baciti...
Odg: bijeli dim iz motora i koji prop na motor (zadnji post) Reply #17 – October 24, 2011, 11:22:41 pm eeee ali nije sav bijeli dim izasao nesto je i ostalo
Odg: bijeli dim iz motora i koji prop na motor (zadnji post) Reply #18 – October 24, 2011, 11:56:41 pm Setting Throttle Range1. Disconnect the throttle lead from the receiver. znaci odspojite ESC od recivera (iz esca idu one zice u throttle port na reciveru (spektrum reciver))2. Apply Power to ESC. spojite bateriju na ESCnakon koraka 2 se zadimiloprije toga sam par puta probao ali sve spojeno u reciver i esc se oglasiodali sam j akrvivo preveo ili je to greska u manualu??