pošto me grize savjest jer sam i ja svojim postom o punjaću otišao u krivom smjeru red je stvarno da se osvrnem i na temu i na nemili događaj.
kad se krene čitati sve ovo .... ispada rastezanje neskqukovih jajaca od Mrežnice pa do Varaždina zbog toga što mu se dogodilo.
Rastegnite i moja jer se ovo moglo dogoditi i meni koji cijelo ljeto furam baterije u autu da bi se fino zagrijale dok sam ja na poslu pa da bi mogao poslije odletiti koju rundu.
Moglo se dogoditi i drugima jer baterija ne mora grunuti samo od punjenja i NE balansiranja.
AKO se stave sve karte na stol mišljenja sam da možda nije uopće nesqiku grunula ta baterja nego neka druga... dobrom forenzikom se svašta da utvrditi.
Zašto nebi uzeli u obzir da su se možda žice koje vode DO punjaca rastopile i izazvale iskrenje i kratki spoj ?
To je sada nebitno ..... čovjeku je auto u banani.... skupimo koliko možemo ... jer je ovo opomena SVIMA.
i pogotovo nemojte stavljati sol na ranu jer STVARNO ispada da od čovjeka radimo krelca.
Najbolje je da WESp ovo zaključa .... i da se otvore dvije nove teme .... jedna ovdje u bitriji a jedna tamo gdje joj je mjesto z temi o elektornici...
pa tko ima što pametno neka piše u obje teme
Kolega sad pišeš gluposti
Čovjek je opisao kak je punio baterije i koliko su stare, gdjei ih je punio i na koji način. Dakle pogriješio je u više stvari. To su činjenice.
Jasno da mu treba pomoći, to nema veze sa njegovom pogreškom jer svi griješimo i ne vodimo dovoljno brige o sigurnosti kad je LiPo u pitanju. Da se nije dogodilo njemu dogodilo bi se nekom drugom.
Ne rasteže nitko ničija jajca nego se besmisleno raspravlja o načinu punjenja za koje neće ni jedan proizvođač punjača napisati da je ispravan a to je punjenje bez balansiranja čelija. Kak je netko napisao postoje pravila koja su napisana a sve drugo je lupetanje u prazno. Tako i ova cijela tema.
Samim time da je tema otvorena ktivo i otišla u krivom smjeru postaje besmislena i glupa. Zato bi je trebalo brisati.
Ako je tema u birtija ne znači da u njoj treba pisati besmislice.