Ma moje pitanje je full jednostavno.. ako je servo dobar u kakav model ga mogu staviti.. ako se ponađem u takvom modelu.. super thnx.. ako ne možda jednog dana da..
nikakvi sad SciFi rezultati u mikronima habavosti itd.. već ono zdravo seljački ako se getriba troši kao da je od maslaca nakon tri sata jahanja na servu.. dal se kaj mrda klima ili i dalje stoji ko **
@hs82.. test je praktično iskustvo. Korist je jedina da sam uspio pronaći sitnu rupu kroz koju se punio rep, a kroz rep područje gdje se nalaze serva. Iako sam mislio da je to područje zaštićeno, ta rupica na drugom mjestu je namočila serva.
Voda je ušla možda kroz getribu zbog micanja (vjerojatno u nekoj manjoj mjeri..) ,a najviše mi izgleda da je ušla uz kabl koji napaja servo. Ono šta je sigurno da nisu water proof.
Činjenica da unutra nije bilo puno vode, par kapi dovoljno da navlaže pločicu i najviše pot pošto je on bio full mokar. Pot ima preko sebe samo nataknut okrugli komadić folije sa rupama i tu je vjerojatno napravilo kratki spoj i poslalo signal da treba još vrtit motor.. motor je ostao zaglavljen u krajnjoj točci.. i očito je guralo više struje nego što je ta jadna pločica mogla podnjeti.