1/10 short course autić s HK-a November 11, 2011, 01:29:35 pm Dakle nakon skoro 6 mjeseci razmišljanja još se nije ostvarila želja da si nabavim autić. Bilo je tu svega, no evo u zadnje vrijeme razmišljam o nekim drugim opcijama.HK short course 1/10 autić. Cijena s elektronikom je dakle 135$ + poštarina. No sve je plastika....No što ako imam opciju da sve djelove koji se inače nabavljaju za traxxas , HPI i slične stvari isto tako nabavim i za HK? Zar ne bi to bio solidan auto?Naime imam prijatelja koji je pogledao večinu tih djelova i može ih izraditi od metala, precizno. Ako transformacija u metal izdanje bude uspješna, zanima me jel nekome to isto interesantno, da možda napravimo koju seriju više? Znači cijeli kit ruke, prednji stražnji stupovi i sve što se inače može zamijeniti u metal verziju a da je ta transformacija korisna.
Odg: 1/10 short course autić s HK-a Reply #1 – November 11, 2011, 01:51:48 pm Mali OT: Auto, pogotovo nakon aviona a posebno nakon helija je skroz bezveze. Isto tako i čamac.Znam, imao sam 1:10 nitro (robbe), 1:10 elektro (tamiya), nitro gliser (kyosho) i sve to dosadi jako brzo.
Odg: 1/10 short course autić s HK-a Reply #2 – November 11, 2011, 05:12:42 pm Quote from: robi1kenobi on November 11, 2011, 01:51:48 pmMali OT: Auto, pogotovo nakon aviona a posebno nakon helija je skroz bezveze. Isto tako i čamac.Znam, imao sam 1:10 nitro (robbe), 1:10 elektro (tamiya), nitro gliser (kyosho) i sve to dosadi jako brzo.Ma auto mislim tako i tako dalje proslijediti, znači isprobati, složiti modifikacije i prodati. To imam i kupca već A brod ne slažem ja, nego frend, za njega ispitujem. No nikad se ne zna
Odg: 1/10 short course autić s HK-a Reply #3 – November 11, 2011, 05:21:30 pm Radije si složi Polarisa ili kupi nekakav Icon A5 Letimo sutra?
Odg: 1/10 short course autić s HK-a Reply #4 – November 11, 2011, 08:53:56 pm Pa ja sam za gdje god. Bio sam i danas i smrznuo sam se, dvaput.Naime igrao sam se s idle 1 setupom na 250tki i naravno puhao je turbo vjetar i otišao mi je visoko i napravio je flip koji se nije trebao dogoditi.Na svu sreću bilo je visoko i snašao sam se.Flipove na 250 odgađam do daljnjeg(čitaj daleko daleko).Tko to može kontrolirati naopak svaka čast.Gdje bi išao?Ja sam zadnjih par puta bio na Stenjevcu i danas na King Crossu.
Odg: 1/10 short course autić s HK-a Reply #5 – November 11, 2011, 09:09:03 pm Negdje gdje je asfaltirano/betonirano, samo da nema trave i kamenčića jer mi se ne otvara heli da bih zamjenio TT zupčanike Inače, si počeo inverted na 450?
Odg: 1/10 short course autić s HK-a Reply #6 – November 11, 2011, 11:07:21 pm A fakat se doktori za OT. Mene zanima isto jer me sinovi pile za auto, tipa ne moramo na livadu, možemo i tu ispred škole...Vidjeli su neke dečke na igralištu, zarazilo ih, u školi su dobri, slušaju i uče, pa reko RC elektronika radi na bijeli dim. Kad bijeli dim izađe, elektronika je za baciti...
Odg: 1/10 short course autić s HK-a Reply #7 – November 12, 2011, 12:10:31 am Quote from: robi1kenobi on November 11, 2011, 09:09:03 pmNegdje gdje je asfaltirano/betonirano, samo da nema trave i kamenčića jer mi se ne otvara heli da bih zamjenio TT zupčanike Inače, si počeo inverted na 450? nop, stalno sam sa ovim malima na livadi.Kad bude lijepo vrijeme budem probao imam jedan koji je za tu namijenu. Pa šta bude bude.<Daj neki prijedlog. Ja ti znam na igralištu od ludare se vozikat, na betonu. Tam nema nikad nikoga. Manji je prostor ali za mali je i previše a za 450 hover krugovi nema problema.
Odg: 1/10 short course autić s HK-a Reply #8 – November 12, 2011, 12:38:46 am neznam puno o autičima , ali kupil sam od prijatelja neki autič tipa off road , ima aluminijsku ploču za šasiju i prednji i zadnji diferencijal , motor je na benzin ili nešto ... izgleda poprilično dobro , piše na ploči concelmann touning ......uglavnom sam videl da nisam baš za to ,pa ako je neko zainteresisan nek se javi dx9-xd8-gobac630
Odg: 1/10 short course autić s HK-a Reply #9 – November 12, 2011, 04:13:06 am Quote from: Moriaty on November 12, 2011, 12:10:31 amQuote from: robi1kenobi on November 11, 2011, 09:09:03 pmNegdje gdje je asfaltirano/betonirano, samo da nema trave i kamenčića jer mi se ne otvara heli da bih zamjenio TT zupčanike Inače, si počeo inverted na 450? nop, stalno sam sa ovim malima na livadi.Kad bude lijepo vrijeme budem probao imam jedan koji je za tu namijenu. Pa šta bude bude.<Daj neki prijedlog. Ja ti znam na igralištu od ludare se vozikat, na betonu. Tam nema nikad nikoga. Manji je prostor ali za mali je i previše a za 450 hover krugovi nema problema.Nazovem te sutra, idemo derat "3D" pa kaj bude bude, ak treba skupim ga u vrećicu i doma zapalim s benzinom, pa sam miran
Odg: 1/10 short course autić s HK-a Reply #10 – November 12, 2011, 12:42:31 pm Haha! OK. Ma sumnjam, ako si ga dobro složio, i ako si toliko na simulatoru, na visini nije problem okrenuti stvar i slično. Bed je jedino to napraviti prvi put.javi sam gdje pa dođem. Ponesem nešto za video.