Odg: pala odluka za novi projekt BeDeBD 5 j
Reply #50 –
hvala na javljanju,
Viktor se vratio u B.Luku ali sam cuo da je ponovo u Sloveniji,provjerit cu ti pa cu ti javiti,
sto se nove sprave tice,moje gradnje su za veoma uski krug interesantne,rebra,folija,klasika hocu reci to sto sam 1951 poceo guram i danas,ovdje je malo Styropora i Deprona pa su moji modeli interesantni jer je samogradnje malo,vecina kao i tu kupuje ali je jako popularna klasicna gradnja,
moji modeli su jos u Minhenu,spakovani u kontejneru i nadam se da ce uskoro ovamo,
ovaj sam letio sa Norvelom 1ccm,pa poslije elektro,stavljao sam mu balast u mjesto kamere i isao sam do 350 gr. pa kada iskljucim motor planira kao veoma dobar jedrenjak,taj teret uopste ne osjeti,
imam dvokrilca,spreman za presvlacenje i sa cetverotaktnim 15ccm OS,ali odlucio sam da ga ne letim,toliko je ljepi a ne bih imao vremena da ga jos jednom napravim,
momentalno sam uradio krilo za ovoga maloga sa dubinom 230 i rasponom 1550mm,do sada sam imao sa Clark-Y ali hocu bolje planiranje,upravo se spremam da idem po drugi puta sa njime van.