ma to je vjerojatno general consumer publika. neka baka će vjerojatno usrećiti nekog unuka za božić. a taj unuk može imat 5-6 godina..
Opet.. kakvo je stanje u hrvatskoj, pokazalo se kroz zadnjih recimo 2-3 godine koje pratim kroz modelarstvo, a to je da su se skoro svi rc shopovi kod nas zatvorili..
Klasičan hrvatski sindrom ili ti hrvatski jal.. je da se sve u startu hvali dok netko ne uloži novac, a onda "štanga"..
Obično se u "profi" shopovima u hr kupuju sitnice ili baš nešto ako baš moraš, uglavnom se svodi na to da ako imaš karticu, radije ćeš čekati tjedan dva da ti to stigne u više od pola cijene manje iz HK-a.
Isti taj HK je uništio i koleta u brežicama i hrpu shopova po zg. Mene shopovi ne interesiraju previše, jer ne volim kupovne modele. Ponekad potrošim i više novaca nego što bi taj model koštao, ponekad taj model leti dva puta lošije od kupovnog.. ali jednostavno sam takav. Letim ono šta napravim i to me veseli.
Možda nekom drugom više znači neki kyosho ili neki brand, al meni nema boljeg kad od otpadaka materija napravim model koji leti da svi padnu na ""