koji je ovo model?? December 04, 2011, 01:51:55 pm eto,dobio sam model od prijatelja i slazem ga,na njemu je bio nitro motor ja sam stavio motor 2700kw sa propom mislim da je 9x7 tako nesto,oce li letiti to?? a sad moje pitanje,zanima me koji je to model!trup mi se cini kao neki mig a krila od neceg ljevog,ili mi se cini?kolko sam shvatio taj prijatelj ga je dobio od hlebeca! a on ocito nije imo zivaca za to,on je jos na zagiju Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us
Odg: koji je ovo model?? Reply #1 – December 04, 2011, 02:40:37 pm previse kv za taj propeler... a krila .. ok ako si dobio, mozda se da nesto sloziti..
Odg: koji je ovo model?? Reply #2 – December 04, 2011, 06:38:15 pm po meni definitivno neki ruski, ali nisi dao sliku s boka pa se ne moze skuziti kakva mu je silueta...koliko je watta motor? po slici izgleda malen i to je prevelik prop za njega.koji je nitro bio gore? struja zakon, nitro USTAV
Odg: koji je ovo model?? Reply #3 – December 04, 2011, 07:14:22 pm iskreno nezz niti koji je motor bio niti nista,ovo je 2700kw.zasto je prop prevelik?letio sam nesto kratko s tim propom zagia mislim skuzio sam da se grije i batka i motor dosta,ak nista drugo nek stoji pa kad ga zlickam i nabavim setup u zrak
Odg: koji je ovo model?? Reply #4 – December 04, 2011, 08:23:05 pm haha na zagiju...krila su orginal od istoga , nitro 6,5ccm je bio gore isti takav ima ficho sa nitro motorom,mozda on prodaje i motor pa vidi s njim a mozda i cijeli avion, kaj se tice motora previse kv-a stavi gore neki 3536 ili malo manji i elisu 1047 mislim da bi to trebalo biti ok
Odg: koji je ovo model?? Reply #5 – December 04, 2011, 08:24:45 pm inace avion sam dobio od kolege kano-a a on bolje zna kaj je bilo gore i koji je model...
Odg: koji je ovo model?? Reply #6 – December 04, 2011, 08:25:57 pm stavi emp elisu a ne ovu sa slike ta je drek...
Odg: koji je ovo model?? Reply #8 – December 04, 2011, 09:17:45 pm bio je moj imo sam ih par komada i sve sam ih dao osim jednog s koj ima sve na sebi ali nije bio u zraku, prešo na veče. letio je na 4,5 kubika model je umanjeni space walker samo sam mu malo trup promjenio dodo kabinu i još neke sitnice. novi projekt za zimu the beast sa benzincem dla 50ccm
Odg: koji je ovo model?? Reply #10 – December 10, 2011, 11:37:15 am nisam nis,vjerojatno cu dat to igoru nek se on igra,nemam ja jos zivaca za to HAHA, a trenutno niti para za nitro
Odg: koji je ovo model?? Reply #11 – December 10, 2011, 06:24:31 pm Pa taj model samo dijelite iz ruke u ruku... Valjda ce netko zapeti za nejga pa da ga vidimo u zraku. Video...
Odg: koji je ovo model?? Reply #12 – December 10, 2011, 08:46:04 pm haha,ide burazu tako da nije daleko od mene,mozda se i premislim pa mu ga ukradem nazad,no nevjerujem.barem zasad se ne mislim zezat s nitrom,ipak gorivo ovo ono previse treba za to malo gusta a ja sam jos u osnovnoj skoli pa nemam niti novaca za sve to financirat pa i ovo malo sto letim s elektrom mi je zasad dovoljno
Odg: koji je ovo model?? Reply #13 – January 24, 2012, 09:24:38 pm Ako ne želi ni on gle možeš ga pokloniti nekom( meni možda ) . Spektrum dx7s i razni modelčeki