9257 je najbolji repni servo onima kojima je GY401 ultimativni žiro i Mirna Berend ultimativna pi*ka
Već se ova spika prošla na forumu bezbroj puta, ali ako hoveraš, 922MG može biti ultimativni repni servo a GA-250 ultimativni žiro.
Možeš s njima raditi i piruete i flipove i piroflipove i svašta nešto, ali vjeruj mi da je velika razlika između kombinacije koja radi tek toliko da radi i kombinacije koja je mrak.
Prva - heli će ti ispadati iz piruete u hoveru, u FFF kad probaš napraviti piruetu neće biti konzistentna, u brzom letu u rikverc prema vjetru rep će jako oscilirati i tak, mogu još nabrajat ali nema potrebe. Nekima to ne treba, ja pokušavam letjeti nekakav 3D pa mi treba.
I da, ja mogu reći da to sve skupa ne valja, jer svaki put prije nego nešto kupim, odem na helifreak i runryder di ima ljudi koji znaju kaj pričaju. I ako 10-20-50-100 ljudi tvrdi da je nešto OK s obzirom na cijenu (primjeti s obzirom na cijenu), ili da nije OK i da ne vrijedi ni tu svoju nisku cijenu, ajmo uzeti da ih je samo 20% u pravu - meni dosta. Osim toga, sam sam se uvjerio na jeftinim kombinacijama, što na svojoj "koži", što na "koži" drugih. Ne da sam vidio sliku i cijenu i rekao: "To ne valja". Ja sam prvi koji će podržati jeftinu stvar koja je stvarno dobra. Da patim na slike i marke, posjedovao bih Henseleit-a, SAB-a, u najmanju ruku bar original Align-a, a ne neki kineski rip off.
I Mirac je odigravao triper kombinacije pa pitaj njega koliko su dobri svi ti servači toliko hvaljeni na hobbykingu. I ja sam jednom spizdio njegov heli zbog nekakvog čudnog ponašanja. Svog nisam spizdio nijednom, a letio sam ga 500 puta agresivnije.
DS480
http://helifreak.com/showthread.php?t=317677I tu da idem uštedjeti znači tih 20-25 dolara i riskirati heli koji košta ~650$?
Kužiš o čemu pričam?
I meni je problem uzeti MKS DS95i, a volio bih ga imat na repu. Skup je ovo hobi, ali tome nismo krivi ni ja ni ti
Ovaj post sam napisao samo kako bi možda netko skužio o čemu pričam i ispružio se još 20ak dolara i kupio nekaj kaj valja, jer će na kraju ili ispizdit i prodat heli ili ipak kupit pravu stvar. S tim da je prije toga već dvaput-triput kupio smeće
Druga stvar ako je nekome krajnji domet hover, ali kaj će mu onda uopće 3D CP heli? I koaksijalci su super za to...