postavljanje oglasa December 07, 2011, 10:39:38 am Bok, dakle početnik sam u smislu ovog foruma obzirom da sam prvi puta ovjde kao član.inače letim sa modelim već duže vremena (EasyGlider PRO, DG- 1000....)Imam jedan model za prodati elektro jedrilicu LAST DOWN 3XL V3 pa ako može pomoć kako postati oglas i ubaciti koju slikicu obzirom da nisambaš shvatio u rubrici oglasi gdje kliknuti da bi mogao postati neku temu.
Odg: postavljanje oglasa Reply #1 – December 07, 2011, 04:21:24 pm Pozdrav svim modelarima na forumueto pa da i ja pitam u čemu je kvaka jer isto ko i ssikac nemogu postavit oglas,u prostoru oglasi nije mi ponuđena opcija za otvaranje nove teme il sam čoravili sam malom panglu.Baš bi rado ponudio nekaj na prodaju, nakupilo se.
Odg: postavljanje oglasa Reply #2 – December 07, 2011, 06:15:23 pm Kvaka je u tome kaj morate biti aktivni (imati određeni konto postova) da bi mogli koristiti sve blagodati foruma, između ostalog i prodavat, kupovat itd. Naravno, to ne znači da sad treba nabrzak zaspamat forum lp,Marko
Odg: postavljanje oglasa Reply #3 – December 07, 2011, 06:52:32 pm A u tome je kvaka, malo postati i pisati pa onda oglašavati. Konačo da je netko bio iskren.
Odg: postavljanje oglasa Reply #4 – December 07, 2011, 10:16:44 pm Da, limit je na 2 posta.Taman za upoznavanje Posljednji model:Sin V1: tezina: 7500 g, raspon: 70 cm, gorivo:mlijeko, kapacitet rezervoara: sve veci, izdrzljivost: 0-24
Odg: postavljanje oglasa Reply #5 – December 08, 2011, 08:34:31 am Prije trgovine na forumu bilo bi dobro predstavit se, napisati nešto o sebi i smjestit se u prostor i vrijeme.Na nekom forumima limit za prvo oglašavanje je 50 postova a prvi post je moguć samo u djelu foruma za predstavljanje.Ludi su se riješili nakupaca i sitnih švercera a ostavili prostor za modelare.Bravo ADMIN ovo postaje pravi FORUM.P,K MX16s+Assan, AURORA 9, T8FGSF47, Ventus 2AX, Shadow, Elektra,Optima PRO, Discus CS, Escape Jarro MilerEagle Tree PRO
Odg: postavljanje oglasa Reply #6 – December 08, 2011, 04:11:38 pm Ok, hvala letači, sad je sve jasnoBome več fejst dugo pregledavam ovaj forum i boga mipuno sam od tuda naučil i saznal al eto malo sam se za je...pa se nisam učlanil.A niš, nema druge nego se idem probat predstavit
Odg: postavljanje oglasa Reply #7 – December 08, 2011, 11:25:54 pm Podržavam moderatore da ne dozvole reklamiranje kad to nije nužno. Da , ima dosta zanimljivih tema i odgovora, ima se uvijek s nekim podijeliti mišljenje, dobiti savjet, iskustvo itd.
Odg: postavljanje oglasa Reply #8 – October 13, 2012, 06:48:02 pm ja imam 5 postova i svejedno nemogu nać gdje napraviti mapu