CGY 750 main unit:
[attachimg=1]
FlexReg Pro
[attachimg=2]
Prijemnik montiran na tray s donje strane:
[attachimg=3]
Senzor montiran na prednju stranu iza baterije:
[attachimg=4]
Mislim da ću nakon kaj sve pospajam zalit slobodne pinove na prijemniku plastikom jer znam kaj gorivo i ispuh mogu napraviti (korodira)
Isto tako ću zalit i S-Bus konektor na prijemniku i sve ostale konektore na 750 i regulatoru voltaže, sigurnije je zbog vibracija.
Par savjeta ak se netko želi upuštat u nitro avanturu - nabavite Spektrum backplate senzor za governor (25$ na readyheliju), LYNX M.O.A.S (mother of all suckers
) ili neki drugi fuel magnet (OMI npr.) - on ide umjesto običnog clunka (onog pimpeka u rezervoaru) i nema potrebe za header tankom. Jedina mana kod korištenja fuel magneta je da rezervoar stalno treba biti pun (samo ako koristite pritisak s auspuha u rezervoar, ako koristite pritisak s radilice kao na YSu ili novijim OSima, nema potrebe) jer ga inače ispušni plinovi brzo požderu. Ovo sve pišem jer se premalo po forumu piše o nitro helijima i proveo sam par mjeseci čitajući strane forume itd. da bih našao sve potrebne informacije, pa možda nekom pomogne. Definitivno odmah kupite i PushGlo ili još bolje SwitchGlo Pro i dugački alat za šarafit svjećicu, inače ćete za svaku promjenu svjećice morat skidat motor (npr. ovaj
http://www.readyheli.com/HAN2510-Long-Reach-Glow-Plug-Wrench_p_33430.html)
E da i neki tahometar za mjerit headspeed (ovo je super naravno i za elektro, možete provjerit da li vam governor radi dobro)