Samo update, složena glava. Fenomenalno mi je kako je glava programabilna, može se spustiti ili dići na osovini i na blade gripovima je moguće odabrati 2 rupe. Kad sam za probu sastavljao glavu, nisam podmazao dampere. Rezultat je taj da je skoro nemoguće izvaditi spindle iz kućišta glave...
Glava izgleda baš lijepo i paše na T-Rexa 600 (pretpostavljam i 550?)
Sastavio sam obje strane frame-a, šarafi su jako kvalitetni i čvrsti, ali jako jako nauljeni, tako da je potrebno sve oprati u alkoholu prije stavljanja na heli (osim samonavojnih koji idu u plastiku). Jako mi se sviđa dizajn frejma, pristupačnost i raspored komponenti. Frame je jako uzak, valjda su htjeli težište držati što bliže osovini. Motor neću još ubacivati dok ne nabavim Spektrum backplate senzor.
Svidjelo mi se što se držači canopyja ne drže direktno na frameu, već su ubacili "breakaway tabove", komadiće karbona između držača canopyja i framea koji pucaju u slučaju kreša.
Danas sastavljam rep i to je onda to, čekam da stigne elektronika.
Moram još jednom napomenuti da je kit toliko fenomenalno složen da je to čudo, sve je lijepo posloženo u vrećice ili spužvu, manual se lako prati, ubacili su i podloške za šarafe (koji su kod ostalih proizvođača aftermarket upgrade), u svom kitu sam dobio hrpu update-anih dijelova (ono što sam dosad primjetio su držači canopyja, rezervoar, swash i još neke sitnice).
Baš mi ga je gušt slagati, sve je veliko, pristupačno, precizno.. Fotke stavim danas navečer