Evo danas isprobao heli prvi puta kak se spada.
Kaj se onog mini-kreša tiče, otišao je samo boom i sablje, čak je i torque-tube preživio
Sad sam zbog kroničnog nedostatka love isprobao Align 600 3G sablje i zadovoljan sam - Mavrikkice jesu puno bolje (heli je puno više smooth, puuuuno bolje autorotira, no ipak su Mavrikkice bile wide chord i 23mm dulje, ali i duplo skuplje) ali ne opravdavaju duplu cijenu nikako, tako da ih sigurno neću kupovat. I sviđa mi se što su bile glasnije, puno više farta, ali kažem - radije kupim 2× Align nego jedne Mavrikk. Jedino možda uzmem 2nd quality ako negdje naletim za 50$.
Treba probat Edgice za flybar, ali sad nemam ni za kikiriki tak da ću pričekat, valjda će akcija potrajat
Još me muče vibracije iako sam 90% siguran da je to zbog ventilatora motora, u nekoj budućnosti ću uzet KDE aluminijski i novo narančasto zvono kuplunga, mislim da će vibracije nestat (a i smjesu još uvijek držim dosta bogato dok se motor ne razradi kak se spada)
Nisam štopao za koliko popije rezervoar, ali dosta brzo (isto zbog bogate smjese). Snage još nema (samo 15% nitra, opet bogata smjesa...) ali probat ću 30%. Governor još nisam uključivao, a razlog je taj što nemam imbus 1mm (ili 1.3, nisam siguran) pa ga ne mogu zašarafiti na backplate.
S Futabom 750 sam oduševljen i to je jedini FBL gyro kojeg ću koristiti u budućnosti, nakon malo tweakanja radi savršeno - piro kompenzacija je super, rep drži prebrutalno, flybar feel mi se sviđa (nije onak robotski, heli baš lijepo glatko leti).
Sve u svemu, sretan sam ko malo dijete, nažalost filmića nema ali ionako nije bilo ništa spektakularno.
E da i narančasti boom je ustvari predobra stvar, uzeo sam ga jer nije bilo crnog, mislio sam da će heli izgledat odvratno, ali u zraku se puuuuuno bolje vidi