Odg: NOVA SKYWALKER PLATFORMA ZA FPV X8
Reply #482 –
Moras dobru termiku naci da bi ga dizao bez motora, ali kako ti laser veli - napravi ga onda cim laksim. Ili ga dignes visoko motorom pa ugasis i uzivas polako jedreci. Ugradi pan/tilt za posebnu uzivanciju - pogotovo ako neces imati jos gore gopro ili slicnu hd kameru
da, kada cu si narucivati kameru definitivno i pan/tilt setup ide uz nju. a gopro mi ne pada na pamet kupovati.bar za sada dok ne naucim letjet kak spada a i dok je ne naprave kak spada
kak rekoh, keychain bu za moje video uratke koje buju ionak samo klinci gledali sasvim dobra
a i ne planiram letat 100km kak neki pa ni ne trebam elektranu na modelu...da, fala na savjetu, znaci moguce je, no s posebnim, i ne kao do sada vec puno pazljivijim osvrtom na gramazu modela. ajme, sve mi trnci prolaze kad se sjetim kaj me ceka pod borom za novu
Hangar: Avanti V2 80mmEDF, Viper 90mmEDF, Stream Glider V2 EDF, Marlin 64mmEDF, UltraStick 35ccm, Carbon Cub Saito4T, EDGE 540 33ccm, Husky SE, Pichler ARROW, MPX Extra 330 SC, EFX Racer, Waco, Hurricane, FunCub, ZOHD Dart XL, Timber Evo, Fokker DR1, Futaba 7C/14SG & Spektrum NX8. Buggy 30.5ccm.