gopro je gore ne?Pitam zato jer kod mene zvuk je koma, sve šumi a tebi se fino čuje samo motor.
Inače X8 ti leti odlično i ima brzinu koju moj skywalker(zovem ga leteča krava jel tak izgleda u zraku ) nema,
a to meni fali. Izgleda da bude još jedan .
Koji planiraš kapacitet baterija staviti?
Danijel
je, goproHD1 je gore, ali kod mene je u trupu, ima slika par postova gore, uglavi se na milimetar, a samo leća viri van,
kod tebe je vjerojatno vani cijela na vjetru?
letio sam ga onaj dan na kanalu s 5Ah 4S,
jučer u dubravi također 2 leta isti setup samo s full FPV opremom(2 kamere, OSD, fpv link, rc link), 20 minuta po batki,
ali sam ga bacao s tla, ne s nasipa pa nisam htio odmah 2 batke, prvo da vidim kako ide u vis.
i ne da ide, nego kako ga zamahneš i baciš, tako nastavi propinjati gore pod 45°, pri 45A u peaku po OSDu, ima snage i za vertikalu, ali pošto sam letio na fpv, draže mi je kada gledam tlo nego samo nebo dok ide u vis.
planiram ga letiti na 2x5Ah 4S u paraleli, dakle 10000mAh,
pošto u level flightu troši oko 5-6A, a s laganim usponom 7A,
mislim da bi to moglo letit 1h bez problema. a polijetanje barem da nastavi horizontalu i nabere brzinu pa gore,
makar... mislim da bu i s tom drugom batkom išao odmah u vis.
mrcina je to velika pa ga moram letiti na području oko 600m u krug oko sebe, do nekih 150m visine, da bi bilo zabavno, lovim ptice u letu i slično, na manjem prostoru je stalno u zaokretu
pošto ide oko 50-55km/h u level flightu u leru,
a s 1/3 gasa oko 70km/h, za čas je s jednog na drugom kraju livade.
ful gas potegne i 90-110km/h (115km/h max po GPS OSDu), ali nisam htio naprezati nepotrebno setup.
nije to model za jurcanje, (ima 3x bržih za manje pare(me163
) već za krstarenje okolo,
nadam se da ćemo se i u živo sresti tamo na kanalu,
ne samo gledati preko fpv ekrana s modelima iz zraka kao prošle nedjelje
makar bilo je fora čuti 'leteću kravu' kako zuji, a nikako da se pojavi blizu, i onda dođe, pa mahne krilima malo i nastavi još dalje...
to je bilo oko 2-3 km od tebe, nice