Odg: NOVA SKYWALKER PLATFORMA ZA FPV X8
Reply #476 –
i jos jedno pitanje. u svezi kamere.
posto mene fpv ne privlaci da snimam gdje letim, vec prvenstveno da gledam kako letim, znaci ne trebam kameru da snimam okolis, vec je pitanje ili bolje reci zamolba za savjet upucena u smjeru kamere za letenje, tj. one koja s ekoristi za let, ne za snimanje. imam keychain kameru, hd, onaj najnoviji model, s sirokokutnom lecom, no nju bi eto koristio da si snimim di sam bio, cisto uspomene radi, ne s naglaskom na to. no kakav bi savjet bio za pilotsku kameru. naravno, lijepo je ustedjeti pokoji novcic, no naglasak je definitivno na kvalitetu, i to ako je moguce u svim letecim aspektima (dan, sumrak, odbljesak sunca bla bla).
lcd monitor imam (10"), no ponajvise cekam razvoj situacije na trzistu naocala i ono zasto ulazim u fpv je letenje kroz naocale. pa stoga i pitanje u svezi dobre kamere. fala
Hangar: Avanti V2 80mmEDF, Viper 90mmEDF, Stream Glider V2 EDF, Marlin 64mmEDF, UltraStick 35ccm, Carbon Cub Saito4T, EDGE 540 33ccm, Husky SE, Pichler ARROW, MPX Extra 330 SC, EFX Racer, Waco, Hurricane, FunCub, ZOHD Dart XL, Timber Evo, Fokker DR1, Futaba 7C/14SG & Spektrum NX8. Buggy 30.5ccm.