Dragi moji heliljupci
, evo nakon mjesec dana zafrkancije odlucio sam Agustu postavit kao fbl, ne ciljano naravno vec sam imao problem sa vibracijama na dvije flajbar glave koje imam pa sam onako iznerviran to sve iscupao i smontirao ovu pa sta bude.
Set-up sam probo bez stabilizacije, i moram priznat da sam bio spreman da se skrshim
no nije se tako dogodilo. Isprva je heli bio jako nervozan, duplo nervozniji no Honey Bee King 3 od Esky-ja kad sam ga prvi put probo ali sam ga ukrotio nakon dvije batkice. Kasnije sam heli strpo u Agustu, skopco stabilizaciju i opet...o.k , radi! Trebat ce mi malo vremena da se naviknem na ponasanje helija ali nije strasno kako sam mislio. Ovo je ujedno i odgovor na jedan od postova tu na forumu da li heli moze vozit FBL sa Flymentorom 3D, moze, a moze i bez svih tih pizdarija
samo treba bit 100 % skoncentriran na let
! Glava koju sam koristio i nije bas nesto! masivna je i cvrsta ali malo wobla. vjerujem da je u pitanju par stotinki. Najgore je kod spool-up-a a kasnije je malo bolje no ipak heli vibrira vise nego sto bi trebao. Hebiga, probat cu nabavit koju bolju glavu ovih dana pa cemo vidit. Za sada moze i ovako
Takodjer cu probat da se snimi koji sramezljivi let ovih dana (pod uslovom da ga ne skrsim do tada)