podešavanje brzine serva na stanici January 05, 2012, 06:16:48 pm Elem, zanima me koje stanice imaju tu funkciju.Znam jedino za Spektruma DX8.p.s. to je ono kad hoćete da vam flapsovi ili točkovi lagano idu pri uključivanju, a ne u djeliću sekunde Ovdje treba ići potpis - no ja sam nepismen.
Odg: podešavanje brzine serva na stanici Reply #1 – January 05, 2012, 06:23:09 pm Aurora 9, Futaba T10, Graupner MX20...za ove znam da imaju
Odg: podešavanje brzine serva na stanici Reply #2 – January 05, 2012, 06:29:25 pm Funkcija se zove jednostavno: "slow". Imaju ju Multiplex Royal Evo/Pro serija i stariji Profi 3030 i 4000. Kod Profija možeš birati brzinu prema smjeru komande, npr. polako spuštanje i brzo dizanje flapsova. Nešto je u zraku...Multiplex Profi mc3030 - 22 years of excelence and counting...Siniša
Odg: podešavanje brzine serva na stanici Reply #3 – January 05, 2012, 07:29:23 pm ako ti to stanica nema, a trebaš,imaš i jeftinijih načina kako doći do istog efekta, od kupnje nove stanicehttp://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__8863__Turnigy_3_Channel_Servo_Speed_Direction_Regulator.htmlp.s. ima i reverse funkciju na jednom od izlaza na koji onda možeš spojiti flaps ili retract da bi kontrolne površine ili kotači išli u istom smjeru gore/doleimao sam 2 komada zbog futabe koja to nije imala i stvarno se može usporiti servo do boli ako treba Aurora to ima jasno u sebi već.
Odg: podešavanje brzine serva na stanici Reply #4 – January 05, 2012, 07:32:18 pm Na nekim stanicama se zove i servo speed.