šta napisati.. razletilo se je.. al ne u zraku
opet je moje nestrpljenje platilo ceh.. umjesto da sve odradim kako treba sa 100% sigurnosti.. ne.. dođem danas iz ZG oko 4:20 i na brzinu idem napravit krug dva da ga utrimam za sutra i eventualno popravim nedostatke..
Preskočim BEC, iako smo raspravljali sinoć o tome, preskočim kontra matice na hornama, preskočim i thread locker na istim.. samo malo terorističke trake preko baterija i fiju..
Uglavnom, nakon nekih 2.5 minute, ostao sam bez kontrola.. dal se nešto resetiralo, dal je pukla horna, il nešto treće uglavnom bilo je dovoljno da se ova mrcina strmo***di iz vedra neba u neku gustu tvrdu šikaru.. model nije došao do zemlje, ali je pola kile baterija napravilo svoje..
video nije neke kvalitete.. ali da se naslutit kak je to izgledalo.. čak ga nisam stavio ni na vagu.. al mislim da je imao solidnih kilu i nešto.. poljetanje sa mrvicom gasa.. bez greške.
motor 180gr, esc 100, baterije nekih 450 gr, i ovo ostalo nek bude 400-500 gr..
Svidjelo mi se što je bio baš upravljiv, predviljiv, lud u ubrzavanju.. sve pet.. osim ovih par preskoka
6S flying wing crash rc control failure..Kao koncept.. pokazao se održivim.. neke stvari koje sam sam fulao trebam sredit.. sve si razmišljam da ga poljepim (ako su serva ok) i da nastavim testiranje