Osim toga, ovo je jako skup hobi, pogotovo ak zaglibiš u heliće. A ak ti je sve preskupo, kak Luxo veli, imaš sim
Vidim da me se spominje pa...
Ma sad ste zabrijali u neke klase. Ovo kaj si rekao je tipa ako nemaš love nećeš moći UOPĆE ulaziti u ovaj hobi igraj se doma na simulatoru, pa kad skupiš love za par mjeseci ili godinu ili idući tjedan onda si kupi nešto bolje.
Ok to je savjet, primljeno na znanje. Netko će tako i napraviti.
NO
Netko hoće odmah, netko se boji da to skuplje ne razbije, netko neće sim, netko želi vidjeti heli kako leti, hoverira, ili što god ga napaljuje u tom hobiju s helijima.
Čovjek ima 5 soma kuna i obitelj i ne može si ili možda racionalno ne želi si priuštiti stvar koju možda u biti ni ne treba. Nekome je ovaj hobi ispuh i zabava.
Čovjek uzme heli, sjedne za stol šarafa, sluša mjuzu, zapali, zajebancija. Meni tak svejedno kaj šarafam i letim. Cijeli dan sam za kompom i treba mi bijeg.
Ja sam letio čim sam vidio da mi je heli koaksijalni dosadan, pa solo s kojim su se svi oduševili. Kupio sam HK450 i nisam ga letio, kupio sam 250 za koji nitko ne bi preporučio početniku još pogotovo što je HK jer eto znamo da su djelovi ponekad upitni na njima. Uzeo sam si ga i letio s njm.
I odmah se zabavljao s njim, čak i bez simulatora i bez čekanja i došlo me 500-600 kuna bez stanice
s poštarinom. Omjer vrijednosti uloženog i dobivenog je ogroman i to nitko ne može osporiti za tu klasu. Imam ga skoro dvije godine, pao je dvaput i šteta sve skupa je bilo ni 100 kuna....
Svako ima svoj gušt, moj je svaki dan kad odem do dućana uzmem malog u vrečicu i pored dućana na igralište i odvozim par krugova i to je bilo to.
Čak podjednaki gušt mi ih je slagati, kao i letiti. I to je to, ja sam došao do zabave za malo novca. oko 500 kuna po heliću. Jedino sam izdvojio za stanicu i recivere.
Ovisno što čovjek očekuje i što ga zanima.Uzeti će na znanje sve ovo što je svako napisao, i izabrati sam.
HK je low budget u svemu što se tiče helija.
OK nisam glup, znam čitati forume i recenzije kao i svako drugi, moj izbor za moje potrebe je bio HK.
Što netko kaže na moj izbor na to ja kažem "whatever". Ako netko ima direktno pitanje da mu odgovorim o mojim iskustvima s ONIM ŠTO IMAM rado ću realno odgovoriti.