Ne mogu vjerovati pa da nitko tom š***u ne odgovori. Vrijeđa Hrvate gdje god stigne i kad god mu se ukaže prilika a pod firmom da je tu zbog modelarstva. Kako se samo hvali. Ja pa ja. Ja sam najpametini i imao sam auto 1966. (Pa znamo tko je imao auto 1966). A vi ste Hrvati "BEZKICMENJACI". Neradnici. Glupani. Samo ližete guzice i SMRDI vam RADITI. Čudim se moderatoru da mu dozvoljava toliko srati po našoj Domovini i Hrvatima, a i nekima ovdje koji mu povlađuju. Soli nam pamet o jeziku a piše neku mješavinu bosanskog i srpskog na latinici. Sjedi za kompom i čeka kako će mu se ukazati prilika da omalovaži sve što je hrvatsko preko ovog portala. I nije mu to prvi puta. Imam neki osjećaj da je on očajan, jadan i bijedan.
Osim toga i krade malu djecu. Kad sam bio lima, tata mi je kupio 1:10 nitro autić, kojeg sam prodao kako bih od Ivana Ajove iz Des Mojnes mogel kupit Raptora 30. I tako smo si bratić i ja svaki kupili jednog Raptora. Kad smo ih došli pokupiti, Ivan Ajova from Des Mojnes nam je dao kitove i rekao da fali par šarafića unutra, pokoji sitni dio, da je njegov prijatelj iz Dojčlanda zatvorio RC dućan i da rasprodaje sve kaj mu je ostalo, ali da ima te dijelove koje je povadio.
Mi (bratić i ja, ovdje je na forumu i može potvrditi priču, Mario Jančec) smo napravili spisak dijelova koji nam fale (falilo je pol kita) i Ivanu Ajovi from Desi Mojnes smo slali mailove da nam nabavi te dijelove koji nam fale.
Ivan Ajova from Des Mojnes nikada nije odgovorio na te mejlove i nikada nismo dobili te dijelove. Ja sam svoj kit prodao za siću nakon koju godinu nekome na starom flyfreaku (Indyju čini mi se), a bratićev još uvijek trune u podrumu
Ivane Ajova, da li si na taj način zaradio i sve to ostalo kaj imaš u životu? Tako si ostvario Američki san?
Vi svi najveći Rvatne ste se i za vrijeme rata skrivali i pomagali vašoj dragoj Rvackoj tak kaj ste poslali 100-200$/DEM-a, hvala vam lijepo jer zahvaljujući svemu sada imamo Hrvatsku koju su ti isti pripadnici dijaspore rasprodali još tamo prije početka rata. Heroj Šušak je dopizdio iz neke vukojebine slične u kojoj ti sad živiš, oprao ruke od brašna jer je taman prestao mijesit pizzu i došao ovdje vodit politiku.
Zato nam sad i je tak kak nam je (jedan od faktora)