VAN moste uvijek ali NUTRA
jedini spas za ovu na rubu propasti Zemlju je EU
Pozz, Iv
Uff ovo je i boldano.. .
Ja ću glasat za ne.. iako ćemo upasti unutra.. previše smo interesantni da ne bi ušli.
Unutra ćemo ući puno lakše nego što ćemo izaći. Dobit nećemo ništa, izgubit svoje nećemo, cijene će poskočit, a da će biti bolje neće.
Oni koji imaju deficitarna zanimanja će i dalje imati posla, a ovi koji su "zamjenjivi" će postupno zamjeniti rumunji i jeftinija radna snaga.
Jednom je netko rekao glavni razlog zbog čega to nije dobro, i zbog čega nije dobro da nam neki tamo u briselu donose uvjete, a ja dodajem da je jednako loše kao i oni koji tu ne žive a imaju pravo glasa.
Razlog je taj što te odluke i ti glasovi ne utječu nimalo na njih same, pa tako ni onaj u briselu ne osjeća posljedice njegovih odluka po nas i po sebe. Isto tako ova naša raseljena hrvatska isto tako ne osjeća posljedice svojih glasova.. osjećamo ih mi.. već zadnjih 20 god
Ukratko, neće nitko profitirati osim golemih europskih korporacija, nešto političara koji će dobiti europska mjesta i plaće, te ostala bjelosvjetska mafija koja će sada sve što radila preko granica, raditi i bez granica...
Sad o teoriji zatvaranja i otvaranja nema šta da se priča, otvoreni smo zadnjih x godina i svi nas p***u non stop.. bez granica i limita.
Idealno bi bilo da ne uđemo, da nam europa konačno kaže dosta kredita, da propadne sve što treba propasti, i da se već jednom dugovi počnu vraćati.. ovako
će europa otvoriti kesu, naši političari će i dalje imati izobilje za krasti i ništa se neće promjeniti...
Glas za ne je glas za svjetliju budućnost