Jedan od načina kako s...ti helič,by Wespen November 07, 2009, 12:14:35 am Dragi početnici pozorno upijajte znanje !PROTOS MSH
Odg: Jedan od načina kako s...ti helič,by Wespen Reply #1 – November 07, 2009, 11:14:25 pm J..eš čovjeka koji se neda nagovorit To je trebalo biti slijetanje sa autorotacijom ? Trex 550E 3G, PA Bandit, HK Y-3 TricopterFutaba 9C, Jr MC-20
Odg: Jedan od načina kako s...ti helič,by Wespen Reply #2 – November 07, 2009, 11:36:57 pm A... događa se... kako je izgledalo mislio sam da ce biti u nekoliko djelova Tko leti vrijedi, tko vrijedi leti, tko ne leti, ne vrijedi.A ja letim DJI Quad... i Yuneec typhoon H http://www.youtube.com/user/NiramZDskype: niram_zd
Odg: Jedan od načina kako s...ti helič,by Wespen Reply #3 – November 08, 2009, 02:38:40 am To ti jazavac zove policajka...Nije bas autorotacija, nego slijetanje kao avion, znaci ono da odsklize po pisti i na kraju kao da rucnu povuces treba se zarotirati.Samo sam malo falio sa prejakim ustopavanjem i nema popravka. Nije da nam je pista nesto siroka.A onaj busen trave sam vec drugi put pogodio, slijedeci put cu ga iscupati Posljednji model:Sin V1: tezina: 7500 g, raspon: 70 cm, gorivo:mlijeko, kapacitet rezervoara: sve veci, izdrzljivost: 0-24
Odg: Jedan od načina kako s...ti helič,by Wespen Reply #4 – November 08, 2009, 08:37:13 am E dečki znate kaj vam je to To ti je kad se baja ide kur@@ti a nema dovoljno veliki k@@@c !!!