Majki ! ne kakati !!! IMU picloc ne drifta !!!
Kada ga montiraš na rep i kada budeš lebdio na mjestu 10 min i da nemaš isprogramiranu palicu(da ne možeš rep korigirat) za rep pa ga digni pa da vaidimo koliko če ti biti na mjestu. Mislim da nema šanse da se spusti na zemlju kako se i digo nema teorije.
Ja sam uvjeren u to jer valjda nikada nigdje nisam vidio inti na netu niti uživo.
Jedino za što ja znam je za onaj pravi helič od US Coast Guard kod njih stvarno puše za poludit on dođe kresen onaj auto pilot i helič ne ide nigdje ni gore ni dole nigdje nemam pojma šta ima al sam na Discovery-u gledao tu neku reportažu baš o tom heliču pa je lik pokazivao kako to funkcionira, stvarno frajer digne ruke od svega i helič stoji u zraku i ne miče tj, minimalno ali je na mjestu uvjek sam sebe korigira i drži ga valjda u metar točno s obzirom na veličinu heliča to je zanemarivo.
I to sve preko gpsa ali to i dalje nije gyro ili je neka vrsta.
MIslim da to ne postoji da digneš helič na recimo 10 m i nakon par min da ga spustiš i da je rep na istom jestu točno kako se digo.
Dok to ne vidim ne vjerujem, a jednom mi je jedan profesor reko "samo naivan vijeruje, budalu je lako uvjerit",inače lik je teski filozof kako na poslu tako i u privatnom životu al eto palo mi na pamet.