Lijep pozdrav ekipi.Evo i mene sinovi nagovorili na zrakomlate
, ali tesko zabu u vodu naterat
.Inace u mladosti sam napravio nekoliko modela brodova od kojih mi je osto u sijecanju tanker "Kvarner" koji sam radio preko godinu dana, jos 70-ih dok sam iso u osnovnu skolu.Da ne duljimo, po struci sam RTV majstor i sad slazem tv-je, a videa su mi bila specijalnost, volim probleme i zamrsene stvari.Sa zrakomlatima sam kreno pred koji mjesec i uzeo koaksijalca 33cm, koji je naravno doso neispravan.I dok je kinez poslo drugi prijemni modul i rezervne elise, vidio sam da ce bit problem sa dijelovima.Poceo sam trazit alternativu, i tako naiso na vas forum.Trenutno je u obradi narudba sa ehirobo.com
CopterX CX 450PRO V3 Kit *Extra Battery : Battery x 1
CopterX (CX450-10-06) 430XL Brushless Motor & 50A Brushless ESC with BEC
CopterX (CX450-08-06) 3D Training Kit
CopterX (CX-B3-E) B3 2-3Cell LiPo Balance Charger (European Plug)
Znam da je ovo upitno ali za pocetak ce zadovoljavat potrebu nema se bas novaca a sa Hobbykinga sam narucio: Turnigy 9X 9Ch Transmitter w/ Module & 8ch Receiver (Mode 1) (v2 Firmware)
Ovo sam u pol 4 ujutro uplatio po staroj cijeni, je mod1 ali vidio, vrag salu nosi pa ce bit i mode1 dobra, pa majstor sam treba malo i sarafit.
pise da je reserved.Vidim sad cijena porasla na 58$ ja platio toliko sa postom, malo vise.
Kad smo kod stanice trebat ce mi vjerojatno i dozvola pa se javite sa ponudama ko posjeduje, jer ja imam ku..tu srecu
garant me buju klepili na carini.
da i ostalo sa hk-a
HK401B - Hobby King 401B
HK-D922MG - HobbyKing HK-922MG Digital Metal Gear
CS929MG - Corona 929MG Metal Gear Servo 2.2kg/
S609A - Turnigy R/C Helicopter Pitch Gauge
S618 - Curved ball link pliers 5mm
Servo ce isto za sad bit taj jeftikaner kad ga malo proucim i vidim kak to sve radi vidit cu dalje. U planu mi je radit nesto u stilu corsair-a onog sa foruma, starih motorki ima svuda stanica je na cekanju, pa cemo vidit
A kda mene digne u zrak ak prezivim
onda je to ono o cem sanjam dugo vremena.
E da