Odg: nedostajes nam mladene. Reply #15 – November 15, 2009, 09:02:56 pm Quote from: Ivan Iowa on November 15, 2009, 08:52:35 pmRekao sam da ga treba "potegnut" doci ce on pa njegov najboli Pajdas je ovdje !pa ti ga cimni.... ionako se redovito cujete Debljina je ozbiljan medicinsko-estetski problem koji se može riješiti dijetom, a glupavost je medicinsko - socijalni problem koji se NE može riješiti.YT kanal http://bit.ly/2lAbpIe
Odg: nedostajes nam mladene. Reply #16 – November 15, 2009, 11:20:04 pm Quote from: Ivan Iowa on November 15, 2009, 08:52:35 pmRekao sam da ga treba "potegnut" doci ce on pa njegov najboli Pajdas je ovdje !ovdje sam i cekam ga.cak je i kole tu.postajemo medjunarodni cindbenik.predzidje modernog i slobodnoumnog modelarskog svijeta koji je nakon teske borbe pobijedio jednoumlje i izasao iz tamnice modelarstva gdje su nas neki pokusali zatvoriti i uvjeriti da je to raj,a ne prevara za kraj.dakazali smo da nismo guske u magli i stoka sitnog zuba.
Odg: nedostajes nam mladene. Reply #17 – November 16, 2009, 08:45:45 am Evo jedan na belosvetskom jeziku :Svađaju se dva pedera:- Đubre jedno!!!- Jedi govna!!!- Crkni kretenu!!!- Puši k***c!!!- Aaaa sad, oćeš da se pomirimo!!! Prodajem stado ovaca , predvodi ih tajnoviti ali bezkompromisni i potentni prč Glavonja !!!!!!,,A u fušu cipan drva"""""""
Odg: nedostajes nam mladene. Reply #18 – November 16, 2009, 04:29:12 pm postoji narodna izreka "bolje biti prvi u Selu nego zadnji u gradu"pogledajte tamo u RCP,nema Diogena,Marija,Kobca pa ZAC-a a tek Saraga,posebna prica,jedini tko otskace i vrijedi je moj najbolji Pajdas,necete ga lako dobiti ovamo, Crna Guja je sinoc napisala da je cijena za transfer veoma visoka,sto znaci da su slabi izgledi a moj Pajdo mnogo vrijedi.
Odg: nedostajes nam mladene. Reply #19 – November 16, 2009, 05:20:00 pm Quote from: Ivan Iowa on November 16, 2009, 04:29:12 pmpostoji narodna izreka "bolje biti prvi u Selu nego zadnji u gradu"pogledajte tamo u RCP,nema Diogena,Marija,Kobca pa ZAC-a a tek Saraga,posebna prica,jedini tko otskace i vrijedi je moj najbolji Pajdas,necete ga lako dobiti ovamo, Crna Guja je sinoc napisala da je cijena za transfer veoma visoka,sto znaci da su slabi izgledi a moj Pajdo mnogo vrijedi.vjerujemo mi da je cijena visoka ali za pravog igraca vrijedi svaka uložena lipa Debljina je ozbiljan medicinsko-estetski problem koji se može riješiti dijetom, a glupavost je medicinsko - socijalni problem koji se NE može riješiti.YT kanal http://bit.ly/2lAbpIe
Odg: nedostajes nam mladene. Reply #20 – November 16, 2009, 05:23:10 pm di bi nam bio samo kraj.... da nas se pridruži....dream team..... ujedinjenim snagama napravili bi aeromiting modela na plesu a ne tamo na onom mjestu gdje ovce pasu(duje kako se ono zvaše to mjesto ) Debljina je ozbiljan medicinsko-estetski problem koji se može riješiti dijetom, a glupavost je medicinsko - socijalni problem koji se NE može riješiti.YT kanal http://bit.ly/2lAbpIe
Odg: nedostajes nam mladene. Reply #21 – November 16, 2009, 05:28:33 pm Ma sve je to razumljivo, ali nije mi jasno kako Oldy može biti na RCP-u i da li je član 'odgovarajuće udruge'.Kome nije jasno o čemu pišem, neka pogleda file u attachu...Damir
Odg: nedostajes nam mladene. Reply #22 – November 16, 2009, 05:31:02 pm Quote from: Ivan Iowa on November 16, 2009, 04:29:12 pmpostoji narodna izreka "bolje biti prvi u Selu nego zadnji u gradu"pogledajte tamo u RCP,nema Diogena,Marija,Kobca pa ZAC-a a tek Saraga,posebna prica,jedini tko otskace i vrijedi je moj najbolji Pajdas,necete ga lako dobiti ovamo, Crna Guja je sinoc napisala da je cijena za transfer veoma visoka,sto znaci da su slabi izgledi a moj Pajdo mnogo vrijedi.pa ako mnogo vrijedi treba igrat u 1.ligi.
Odg: nedostajes nam mladene. Reply #23 – November 16, 2009, 05:35:21 pm Quote from: Glavati Debeli on November 16, 2009, 08:45:45 amEvo jedan na belosvetskom jeziku :Svađaju se dva pedera:- Đubre jedno!!!- Jedi govna!!!- Crkni kretenu!!!- Puši k***c!!!- Aaaa sad, oćeš da se pomirimo!!! jesi cuo za onu:"ko tebe kamenom ,ti njega kruhom"
Odg: nedostajes nam mladene. Reply #24 – November 16, 2009, 05:57:53 pm Quote from: Diogen on November 16, 2009, 05:28:33 pmMa sve je to razumljivo, ali nije mi jasno kako Oldy može biti na RCP-u i da li je član 'odgovarajuće udruge'.Kome nije jasno o čemu pišem, neka pogleda file u attachu...DamirDamire,radoznalost nije uvijek prednost ali me interesuje kakva je to udruga Dalmati pa ako nije tajna,hvala
Odg: nedostajes nam mladene. Reply #26 – November 16, 2009, 08:07:54 pm Ne znam, pitajte admina koji je to tamo postavio...Damir
Odg: nedostajes nam mladene. Reply #27 – November 16, 2009, 08:23:28 pm Svakakvi kreteni žive u Zagrebu i ponose se time!!!!!!!1Kako vam se zna reći ::: Neće te na more!!!!!!!!!!!!!!! Prodajem stado ovaca , predvodi ih tajnoviti ali bezkompromisni i potentni prč Glavonja !!!!!!,,A u fušu cipan drva"""""""
Odg: nedostajes nam mladene. Reply #28 – November 16, 2009, 09:14:41 pm u potpunosti se slazem s tobom.sto se tice mora sigurno necemo na more tamo negdje do 5.meseca.
Odg: nedostajes nam mladene. Reply #29 – November 16, 2009, 09:37:05 pm Neznam hoće li vam se isplatiti ,, Vinjetu će te platiti na Velebitu , itd , itd....Sa Zagrebačke gore , vidi vam se plavi Jarun ...,, e da ni Bundek nije loše uređen......, možda si ti mislio na Slovensko more , pa vama je i bliže nego Dalmati grupa!!!!!!!! Prodajem stado ovaca , predvodi ih tajnoviti ali bezkompromisni i potentni prč Glavonja !!!!!!,,A u fušu cipan drva"""""""