Prvo ko prvo pitanje je bilo koliko košta sve šta je bilo u zraku a ne koliko košta letjelica.
Naš skjjib x6 košta oko 20.000,00 eura. (material) A RED epic sa prime i sve što su nabacili na njega je oko 100.000,00 eura.
Tek tolko da ne praviš .... od sebe. Nisam to objavio, da se napucavam nego da se vidi šta se napravi od zračnih snimki i kako to izgleda.
Neču ni komentirati nasve ostalo.
SLike od skyjib x6 imaš na webpage pa si pogledaj, verzija 1, a sad je verzija 3
Sada idemo sa cjenama tek tolko da ne pričam lovačke priče:
red epic: $43,000.00 (
http://www.red.com/store/cameras?f=BAh7B0kiDWNhdGVnb3J5BjoGRUZbBkkiDENBTUVSQVMGOwBGSSILY2FtZXJhBjsARlsGSSIJRVBJQwY7AFQ=&sort=&q=Pl lens: Ove 4 lječe su bile na redu i su se koristile
Arri Ultra Prime 12mm $24k
Arri Ultra Prime 14mm $18.5k
Arri Ultra Prime 20mm$14k
Arri Ultra Prime 24mm $14k
Decimator sdi - 1k$
A onda so tu još male stvari koje su nabacili na red, filtri i stvari za koje ni neznam šta su i čemu služe....
Nemoj se ljutit stari video ti je katastrofa, a cifre sa kojima se razbacuješ nisu ralne i zato prestani sa takvim glupostima.
Ima ljudi na forumu koji su letili multirotore prije nego si ti otkrio za aero modelarstvo.
Ajde mi napravi popis djelova koji su na ljetjelici a ja ću ti dati popis cijena iz dučana pa da vidimo do koliko češ dogurati s time da staviš sliku letjelice.
I zenmuse je mila majka za ovo šta ti radiš u mraku i još ti se trese al dobra tako valjda mora biti.
Šta misliš da nitko osim tebe nema net pa da ne može zbrojit 2 i 2.
Ljepo poslikaj letjelicu i napiši popis djelova koje koristiš a ja či ti sa neta izvuči cijene.
Osim ako svoje letačke sposobnosti ne na plačuje 100 000 eura