Odg: Novi quad, newbee dilema Reply #15 – March 18, 2012, 07:30:30 pm a imas po hrpu shopova, Dronesvision, Goodluckbuy, CNCHelicopter...
Odg: Novi quad, newbee dilema Reply #16 – March 19, 2012, 06:27:18 pm Nije nužno da hexa padne pri otkazivanju motora. Provjereno:Hexacopter with one motor down - failsafe testNaravno, ako se preoptereti sa kilažom i preostali motori ne mogu preuzeti teret pokvarenog motora, ovaj trik neće uspjeti.Nažalost, također provjereno Moguće je napraviti i da quad preživi otkazivanje motora ...
Odg: Novi quad, newbee dilema Reply #17 – March 19, 2012, 07:56:47 pm Svi multiji padaju, pusti ove filmice s neta na kojim imamo "savrsenu demonstraciju kako to funkcionira" nesto je sasvim drugo kad u letu otkaze motor.
Odg: Novi quad, newbee dilema Reply #18 – March 19, 2012, 09:51:39 pm Jel onda heli ipak sigurniji za snimanje, budući da možeš autorotirat (makar nešto grublje zbog tereta)?
Odg: Novi quad, newbee dilema Reply #19 – March 20, 2012, 01:53:35 pm Naš Raptor je jednom pao sa desetak metara sa canonom 550d, samo se rep smotao zato jer ga je elisa opičila
Odg: Novi quad, newbee dilema Reply #20 – March 20, 2012, 02:04:36 pm Boomstrike?Kak se to dogodilo? Loše sablje? Divljanje? Kombinacija jednog i drugog?
Odg: Novi quad, newbee dilema Reply #21 – March 20, 2012, 02:13:16 pm Na karburatoru imaš jednu plastiku koja se zatvori kad daješ čok na motoru, e to se pohaba od vibracija i onda se čok sam od sebe zatvori, i desi se da ti motor krepa u sekundi bubnule su u rep kad je paopuno previše off topic naravno da je preživio, bio je na platformi ali i da nije pogleć kaj to čudo može podnijethttp://www.traumflieger.de/desktop/videos/video_dslr_sturztest.php
Odg: Novi quad, newbee dilema Reply #22 – March 20, 2012, 02:15:09 pm Aha Ček, ali mi nije jasno, elise su bubnule u boom nakon pada ili se u zraku dogodio boomstrike? (sry na offtopicu al me sad jako ovo zanima )OK, sve jasno.. Sorry na offtopicu, možete pobrisat ovo bez problema
Odg: Novi quad, newbee dilema Reply #23 – March 21, 2012, 10:54:10 am Quote from: Djole1980 on March 18, 2012, 03:04:02 pmNe rade dostavu za HR i BiH!meni je Jenny uredno izracunala sve i kaze da šalju.moze mi netko molim vas reći koja su davanja pri uvozu RC opreme:porez,carina, desetina crkvi, neki-namet ...hvala! ko pita više zna
Odg: Novi quad, newbee dilema Reply #24 – March 21, 2012, 11:29:08 am Quote from: josip.krizan on March 20, 2012, 02:13:16 pmNa karburatoru imaš jednu plastiku koja se zatvori kad daješ čok na motoru, e to se pohaba od vibracija i onda se čok sam od sebe zatvori, i desi se da ti motor krepa u sekundi bubnule su u rep kad je paopuno previše off topic naravno da je preživio, bio je na platformi ali i da nije pogleć kaj to čudo može podnijethttp://www.traumflieger.de/desktop/videos/video_dslr_sturztest.phpOT, uh tek sad sam videl ovaj canon test još da ga je mlatnul gumenim čekićem mislim da bi del točku na i ON Topic ....sad po novome ne treba hakom dozvola... samo provjeri kaj točno spada pod "bezžično".....a na ostalo ide PDV + neki sitni troškovi..... osim ako ne lupiš paket od više soma kuna, pa bi ti se moglo dogoditi da ideš na špediciju.....ako baš bude detaljne razrade kaj je u paketu, na neke artikle bi mogel imati cariju 10-20% ... i onda na to sve PDV+ sitni troškovi...."neki" artikli... nemoj se zamarat koji.... buš saznal dok bu vrijeme
Odg: Novi quad, newbee dilema Reply #25 – March 21, 2012, 02:00:28 pm NE TREBA HAKOM DOZVOLA ZA NIJEDNU STANICU ILI SAMO ZA OVU SA HK?SAMO NARUČIŠ DAKLE? Some days you feel like the Wright Brothers.And some days you're Icarus.
Odg: Novi quad, newbee dilema Reply #27 – March 21, 2012, 02:36:43 pm Ali ako ekipa ocijeni da ne zadovoljava standarde, mogu ti vratit stanicu nazad. Trebala bi imati CE
Odg: Novi quad, newbee dilema Reply #28 – March 21, 2012, 06:59:37 pm Quote from: robi1kenobi on March 21, 2012, 02:36:43 pmAli ako ekipa ocijeni da ne zadovoljava standarde, mogu ti vratit stanicu nazad. Trebala bi imati CEPotpisujem oni moraju vidit na labelu na stanici samo CE.. https://t.me/pump_upp
Odg: Novi quad, newbee dilema Reply #29 – March 26, 2012, 01:48:29 pm još par pitanja za koja ne nalazim odgovore propeleri: koja je razlika u letu izmedju 8" i 10"stanica: zna li netko jeli Futaba T8FG Super po CE standardu?hvala! ko pita više zna