Odg: Moj prvi maketarski avijonchek..Zagi =:D
Reply #25 –
kak veli toki..poletio,letio sletio pa sve ispocetka pa razbio pa sljepio i letio dugo dugo..izgleda da zagi najbolje leti kad je bar jednom skrpan
*prop okrenut prije maidena
*marijan,pliz video maidena
*teziste je def preiza i uz minimalan gas se odmah prejako propinje gore no iskusni vele i bolje-bar ga ne zapikavam u zemlju
ugl, nakon prvog letenja, jednog razbijanja i jednog out of range slucaja te desetak bacanja (samostalno-huraaaa) mogu reci da mi se jako svida. a i skuzio sam kako se upravlja i sada mogu podosta fino sve kontrolirat i letjet. zaista odlicno jedri, vrlo mirno i uravnotezeno, upravljiv je i vrlo brz..jos kad dode stanica sa mogucnoscu finog trimanja biti ce to cista uzivancija.
kako god, vrlo sam zadovoljan i iznenadih sam sebe kako je sve ispalo.
p.s. razbio sam ga jer sam bio bahat i poveden ostalim zagijima u zraku zaboravivsi da sam obicni pocetnik te sam mu dao krilima vjetra...citaj ful gas i naravno da sam ga stmopizdio. posle sam bio pametniji i prije svega smireniji te sam odletio sve kako spada i po pe esu
Hangar: Avanti V2 80mmEDF, Viper 90mmEDF, Stream Glider V2 EDF, Marlin 64mmEDF, UltraStick 35ccm, Carbon Cub Saito4T, EDGE 540 33ccm, Husky SE, Pichler ARROW, MPX Extra 330 SC, EFX Racer, Waco, Hurricane, FunCub, ZOHD Dart XL, Timber Evo, Fokker DR1, Futaba 7C/14SG & Spektrum NX8. Buggy 30.5ccm.