Moj prvi maketarski avijonchek..Zagi =:D
Eto, zelo me je pa nakon devastirane cessne i svladanog twinstara 2 odlucih sloziti sebi svoj avijoncek..mozgao sam kaj bi no jos dok sam trazio po webu di kaj o rc letenju prvo na kaj sam naisao je bio Zagi na RCWing forumu..onda sam ga vidio i uzivo i ljubav je pala..pa sad kad sam se malo okurazio, svladao i pomalo ovladao letenjem a ponajvise pobijedio onaj ocajni njubarski strah, rekoh da i ja sebi slozim svoj urnebes za zahebanciju
i eto ga..krenulo je..fala Plavom na predivno iskrojenim krilima
spojio ih, odradio rupe (iako se moglo i posle traka) i malo ojacah trup poprecnom letvicom..ici ce i druga kod motora no to kad stigne motorizacija..ili prije..hmm no ipak za danas dosta
p.s. ne pitajte zakaj su iscrtani eleroni..hebote, umalo odrezah krilo da napravim mjesto za njih
..al da nebum pravi njub ipak sam prije radikalnih zahvata potrazio savjet i vidi vraga..dobro da sam pitao
kad se male tube bizona sloze, sve se moze sve se moze...[attach=1]
drugi pogled...[attach=2]
iako znam da ce ga biti po svuda...[attach=3]
odlucih ga ipak pojacati...[attach=4]
pojacan i spreman za trakiranje...[attach=5]
Hangar: Avanti V2 80mmEDF, Viper 90mmEDF, Stream Glider V2 EDF, Marlin 64mmEDF, UltraStick 35ccm, Carbon Cub Saito4T, EDGE 540 33ccm, Husky SE, Pichler ARROW, MPX Extra 330 SC, EFX Racer, Waco, Hurricane, FunCub, ZOHD Dart XL, Timber Evo, Fokker DR1, Futaba 7C/14SG & Spektrum NX8. Buggy 30.5ccm.