Samo da na kraju spomenem. Probaj si riješiti taj luft, ak nikak drugo, tak da nabaviš nove ležajeve ili spindlu (moj bias
). Zakaj? Kada buš ga pumpal gore/dolje, stvarat će se mini pukotine na spindli ili na ležajevima kaj bu se prevelo u još veći luft i još veće pukotine, to je tak normalno.
Sad na kraju dolazimo do toga da zapravo trebaš vidjeti kakav nivo performansa želiš? Ako misliš samo lebdit, onda bu to bilo ok ili čak malo letit sim tam, ali čim ga počneš pumpat, nije da buš ga razbil već buš prije trebal promjeniti spindlu/ležajeve, to je sva mudrost ( ležajevi, trust bearinzi su tak i tak potrošna roba tak da bi se oni i trebali mjenjati češće). I ak ti to odgovara i ne smeta onda toleriraš tak nekaj i ideš letit. Ja ne toleriram luft na rukicama za sablje, znam i još neke ovdje kaj to nebi tolerirali
. Neki, s druge strane toleriraju i nije da im se događa nešto grozno, samo imaju malo više crasheva (ono što sam ja primjetio, vodeći statistiku
).
Sa svojom 550-tkom sam odletio više od 200 letova, imao sam dva udesa (oba relativno lagana) i oba mojom greškom, helić je uvjek bio tip top. Volim kada se fino vrti. Sve ovisi o tebi... buš toleriral ili nebuš. Mirac nema lufta
.