Odg: iz povijest hrvatskog zrakoplovstva i modelarstva Reply #15 – December 15, 2009, 10:27:47 am jedan od rijetkih mojih modela kupljen u kitu davne1983. god- falko 180 slope glider- spada u povijest pa eto je tu... vedro nebo i miran zrak želi vam vukovar
Odg: iz povijest hrvatskog zrakoplovstva i modelarstva Reply #16 – December 15, 2009, 11:17:19 am jedna obavijest kao moj mali prilog temi... ZAGREB - Danas otvorenje izložbe fotografija "Povijest ratnog zrakoplovstva u Hrvatskoj". Izložba se otvara u povodu Dana hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane, a bit će prikazano 350 fotografija zrakoplova, zračnih asova, važnih osoba iz povijesti hrvatskog zrakoplovstva te važnijih događaja (12 sati, Tehnički muzej). lpToni
Odg: iz povijest hrvatskog zrakoplovstva i modelarstva Reply #17 – December 15, 2009, 01:04:27 pm evo moj doprinos iz povijesti HRZ-a iz postrojbe kojoj sam i sam pripadao...(čućim drugi s desne strane slike) vedro nebo i miran zrak želi vam vukovar
Odg: iz povijest hrvatskog zrakoplovstva i modelarstva Reply #18 – December 15, 2009, 02:31:21 pm vi ste bili vojni pilot ili..? mogli bi nas malo bolje upoznati s Migom, s letnim karakteristikama, stvarnim borbenim mogućnostima..naravno ono što ne spada pod vojnu tajnu... lp Toni
Odg: iz povijest hrvatskog zrakoplovstva i modelarstva Reply #19 – December 15, 2009, 03:55:40 pm Zeljava-The Last Flight (by Ron)Tajni Projekat - "Novi Avion"
Odg: iz povijest hrvatskog zrakoplovstva i modelarstva Reply #20 – December 15, 2009, 05:54:37 pm Tajni Projekat - "Novi Avion" Isti tvoj "Kekec" http://www.youtube.com/user/Zac1970http://mak-velikagorica.hr/
Odg: iz povijest hrvatskog zrakoplovstva i modelarstva Reply #21 – December 15, 2009, 06:01:05 pm Hmmmm, ak malo bolje pogledaš sliku u avijunu je isti Hsaraga. Plavihttp://rcwings.webs.com
Odg: iz povijest hrvatskog zrakoplovstva i modelarstva Reply #22 – December 15, 2009, 06:01:45 pm Quote from: Zac1970 on December 15, 2009, 05:54:37 pmTajni Projekat - "Novi Avion" Isti tvoj "Kekec" skoro. pa 87.g sam sluzio jna u beogradu,i to vidi slucajnosti na VTI-vojno tehnicki institut u katanicevoj ulici ,malo iznad slavije.bio sam vozac direktora ,generala aleksandra zvanog aco.vidi slucajnosti.jos da spomenem njegovog glavnog savjetnika gop.vukovica iz studenaca tada prvog covjeka za raketno naoruzanje u bivsoj jugi. a,vidi jos jedne slucajnosti ,nas kolega elektro-hrvoje je na iston objektu cuvao strazu.je li to sve slucajnost? u cijeloj prici samo nam gazda fali.
Odg: iz povijest hrvatskog zrakoplovstva i modelarstva Reply #23 – December 15, 2009, 06:13:02 pm Onda to kod tebe nije hobi nego profi deformacija, a ovi naši te ne doživljavaju dok im 21ice nepovratno odlaze u zaborav a novih nema.Hsaragu za predsjednika !!! Plavihttp://rcwings.webs.com
Odg: iz povijest hrvatskog zrakoplovstva i modelarstva Reply #24 – December 15, 2009, 06:14:16 pm Quote from: hsaraga on December 15, 2009, 06:01:45 pmQuote from: Zac1970 on December 15, 2009, 05:54:37 pmTajni Projekat - "Novi Avion" Isti tvoj "Kekec" skoro. pa 87.g sam sluzio jna u beogradu,i to vidi slucajnosti na VTI-vojno tehnicki institut u katanicevoj ulici ,malo iznad slavije.bio sam vozac direktora ,generala aleksandra zvanog aco.vidi slucajnosti.jos da spomenem njegovog glavnog savjetnika gop.vukovica iz studenaca tada prvog covjeka za raketno naoruzanje u bivsoj jugi. a,vidi jos jedne slucajnosti ,nas kolega elektro-hrvoje je na iston objektu cuvao strazu.je li to sve slucajnost? u cijeloj prici samo nam gazda fali. uvjek si mi bil sumnjiv sad i elektro HHebote i ti i on Hrvoje gazda je bil u hladu vuče konce iz hlada I tu nas zahebavaš kak od prve radiš dobre avione a kad si se skidao iz vojske maznuo si im cijelu arhivu nacrta i dokumenata Elektro Hrvoje isto Kolega jednog dana na eBay kad pokreneš aukciju http://www.youtube.com/user/Zac1970http://mak-velikagorica.hr/
Odg: iz povijest hrvatskog zrakoplovstva i modelarstva Reply #25 – December 15, 2009, 06:50:53 pm ..evo nešto i od moje malenkosti...išao sam na Željavu na poziv Predsjednika motorista iz Aprillie fun cluba, jer ipak vozim Kawića ( čitaj: riža ), pa stoga hvala im što su mi omogučili da posjetim i provozam se pistama sa njima, i posjetim tunele i te hangare ( barem to djelomično), i hvala graničnoj policiji koja nas je pratila i dopustila obilazak napuštenog, na mjestima i miniranog, aerodroma. Mogu reć da je stvarno u totalnom propadanju.. i ništa od toga.. nit muzej niti pista niti aerodrom.. zbog graničnog područja mislim da nikada neće biti u upotrebi više ni na koji način... imam gomilu slika.. nešto postavih na facebook, al trebao bi na jednu stranicu koja govori samo o tome... možda uploudam pa objavim link... (puno posla a kratak sam s vremenom )pozzz svima!!!
Odg: iz povijest hrvatskog zrakoplovstva i modelarstva Reply #26 – December 15, 2009, 07:00:45 pm Quote from: Plavi on December 15, 2009, 06:13:02 pmOnda to kod tebe nije hobi nego profi deformacija, a ovi naši te ne doživljavaju dok im 21ice nepovratno odlaze u zaborav a novih nema.Hsaragu za predsjednika !!! kolega u potpunosti podrzavam vas prijedlog.ako postanem predsjednik svima cu omoguciti pristup RCM-u.
Odg: iz povijest hrvatskog zrakoplovstva i modelarstva Reply #27 – December 15, 2009, 07:02:23 pm Quote from: Zac1970 on December 15, 2009, 06:14:16 pmQuote from: hsaraga on December 15, 2009, 06:01:45 pmQuote from: Zac1970 on December 15, 2009, 05:54:37 pmTajni Projekat - "Novi Avion" Isti tvoj "Kekec" skoro. pa 87.g sam sluzio jna u beogradu,i to vidi slucajnosti na VTI-vojno tehnicki institut u katanicevoj ulici ,malo iznad slavije.bio sam vozac direktora ,generala aleksandra zvanog aco.vidi slucajnosti.jos da spomenem njegovog glavnog savjetnika gop.vukovica iz studenaca tada prvog covjeka za raketno naoruzanje u bivsoj jugi. a,vidi jos jedne slucajnosti ,nas kolega elektro-hrvoje je na iston objektu cuvao strazu.je li to sve slucajnost? u cijeloj prici samo nam gazda fali. uvjek si mi bil sumnjiv sad i elektro HHebote i ti i on Hrvoje gazda je bil u hladu vuče konce iz hlada I tu nas zahebavaš kak od prve radiš dobre avione a kad si se skidao iz vojske maznuo si im cijelu arhivu nacrta i dokumenata Elektro Hrvoje isto Kolega jednog dana na eBay kad pokreneš aukciju sta da ti kazem.malo nas je al nas ima posvuda.
Odg: iz povijest hrvatskog zrakoplovstva i modelarstva Reply #28 – December 15, 2009, 08:47:12 pm Za kolegu Hsaragu: susretah se ja u svojoj karijeri i sa "malo" boljim spravama od M 21... a nešto iz moje porodične povijesti o mom starom a spada u povijest hrvatskog zrakoplovstva: vedro nebo i miran zrak želi vam vukovar
Odg: iz povijest hrvatskog zrakoplovstva i modelarstva Reply #29 – December 15, 2009, 09:16:17 pm 10.pdf (application/pdf Objekt)dodajem još nešto o starom zbog čega sam neizmjerno ponosan... vedro nebo i miran zrak želi vam vukovar