Pa nebuš valjda Aligna uzel, to ti je ko kad profa u nekoj muškoj školi pita "Koga nema?" a redar veli: "Svi ga imaju!"
A i ima lufta na repu!
I kaj god pričali vlasnici 550ki, 600 JE veći helić i to osjetno, pogotovo u zraku. Dođi krasny na livadu kad ja skuburim ovo svoje govno pa buš videl.
I nemre se 550 na 6s mjerit sa snagom 12s 600ke - no way. A i dulje si u zraku. Je, malo više košta, ali sablje nisu puno skuplje, batke nisu puno skuplje, a ni dijelovi... Možeš koristit ESC koji guta manje struje (samo da je HV) tak da ni to nije skupo.
To je naravno moje mišljenje, sve je to dobro i sve to lijepo leti, ali ak možeš na 600 sigurno je bolje neg 550 - IMHO. Isto kak je 700 bolje od 600 jel
Luxo - ne znam za Gaui, al za mog Outragea su dijelovi jeftiniji neg za T-Rexa - crash na Velou košta manje od crasha na T-Rexu 600. Ne znam, možda je Gaui skuplji
BTW pogledaj si Compass 6HV, meni je to mrak heli, ali mi je malo ružnjikav
BTW budući da su Align DS610 i 650 jeftini servači (s tim da bih ja uzeo Savöxe, isto koštaju a ljepši su
) ja bi ih teral na 2s LiPo direkt, ak ideš na tu soluciju. Izbjegneš i kupovinu BEC-a, a ekipa ih par sezona tak tera bez problema.
Kaj se flybarlessa tiče, ak letiš na Spektrumu AR7200BX za FBL, na Futabi CGY750, V-Bar ak ti se da drkat po kompu/androidu. I ak ti se plaćaju apdejti.