Hvala na dobrodoslici! Na starom FF sam bio gotovo od pocetka (i jos sam tamo registriran), nesto sam gurao pokretanje "RC pilot" (i tamo sam registriran), najvise oko letjelista i regulative, a napokon evo me i ovdje. Istini za volju, prvenstveno pratim freeflight forume (nas - aeromodelarstvo.net, srpski - boca55 i slovenski). Obzirom da nisam bas aktivan letac, dosta sam se angazirao na povijesti...Na
http://boca55.proboards.com/index.cgiimas dosta starih nacrta, pa i javljanja modelara iz "tvoje" generacije - neki dan mi se osobno obratio g. Vili Dreher trazeci kontakt adresu g. Miroslava Vuletica, s kojim je bio u reprezentaciji na prvom Svjetskom prvenstvu slobodnoletecih 1950.
Nadalje, Robert Bjelajac iz Banja Luke je na
www.aeromodelarstvo.net objavio skenove novinskih clanaka o njegovom pokojnom ocu Mirku (tvom starom pajdi) i njegovim nastupima za reprezentaciju. Nisam znao da je cak bio instruktor modelarstva u Rijeci, te da ga je tamo doveo otac Igora Kusicke...
Itd., itd...Ako imas vremena, prosvrljaj malo, pogotov kad u poglavlju "Stari nacrti-oldtimeri-nest...." nadjes temu "Cuveni modeli"
Eto, nije da zamaram drustvo nekim drugim temama, ali toliko za "predstavljanje"