Mene CopterX 450 Pro V2 Do sad doso dosta malo vise od 1000 Kn i ko zna koliko jos bu oslo na dijelove, neki dan sin razmetni ga razbio, smoto repnu osovinu i jos jedan kvar na repu, puko Landing skid, training kit i elise lagano oguljene
.
Do sad me izaso 150 $ heli, esc, motor, training kit, baterija i punjac.Turnigy 9X 63,58 $ pa dijelovi od kojih sam pol fulo, osovina glavna, repna, stabilizerbar, Feathering Shaft uzeo za T-rex V2 umjesto za pro, znaci imam viska za prodat stavit cu u oglas.I jos nesto alata i servaci digitalni metal gear 58 $, pa iz rc Timera repni servo isto digitalni i batka za turnigy 26 $, Simulator kabal 18 $ Znaci do sad 315 $ i danas iz hobby kinga 31 $ dijlova pozadinsko osvjetljenje za turnigy, i jos 20 $ dijelova kojih nema, tak da bu sve doslo oko 370 $ x 5,9=2183 kn.
Sad me jos zanima koliko u prosjeku ste razbili helic da vidim dal da idem dalje ili da to sve prodam ?
Nadam se da ce pasat dijelovi od HK 450 Pro jer vidim da ce jos Align-ovi morat pricekat, nebu to islo tak glatko, vec sam se istreniro ravnat osovine tak da sam uspio poravnat i repnu i glavnu