Dakle malo da uletim.Neke probleme koje si rjesio da potvrdim.Obavezno dva kanala na dubini i to ne zbog programiranja mixeva nego zbog sigurnosti ako ti jedan blokira a i lakse ih je poslje centrirati.Onaj tko nezna hoverirati sa velikim otklonima ili nezna da treba staviti velike otklone na eleronima onda mixa ljevu dubinu(koja je u jacoj struji potiska)sa eleronima.To se sve itekako da rjesiti eleronima ali ti neces 3D tako da nema veze.
Kao sto ti je jos jeda Zoki reka pa tako cu opet i ja je da ti ubec nije za ovaj zadatak.Kao sto sam ti i ja rekao preko maila LiFePo4 od Hyperiona je za mene best choice i to 2100mAh koje sam ja vec testirao i na Yaku od 3.5kW el. motoru i 50ccm benzincu i kasnije el. od 2.5kW.Evo ti linka odakle sam je ja uzeo
http://www.aircraft-world.com/shopexd.asp?id=3182Sto se tice serva nikako ne prolaze.Ono su na 6V oko 5kg i ono pod getribe sto ti pise pg to znaci plastic getribe sto nikako nije za takav model.JC 51 motor ti treba davati sa elisom 22x10 oko 12kg+potiska u punom gasu sto ti i samo govori da su servi slabi a jos od tih vibracija kao sto sam ti vec napisao su kao tempirana bomba,neznas kad ce prezubiti.
Samo da istaknem da je meni jedan eleron sa servom sa met.zup. bez ikakvog treskanja ili pada,u zraku poceo trokirati i kad sam sletio nasao sam da je par zubaca na glavnoj osovini puklo.Radilo se o Extri 2.2m i RCG 50ccm.
Kao sto rekoh,bar po 10kg serva po eleronu i tako bar 9 po dubini i bar 15(18)kg na smjeru.
Sto se tice kanala vec si skuzio svaki servo svoj kanal i ostane ti jedan za pumpu.Po meni pumpa ti samo otezava model.
Sve ti ovo pisem jer imam Seagullov Edge od 2m i kroz sve sam vec prosao.
Da ne zaboravim,za paljenje ja i dan danas upotrebljavam 4x1000mAh NiMh a kad ti se one isprazne u toku leta nema beda samo motor na vecem gasu pocne malo trokirati i imas itekako dovoljno struje za sletit a da ti se ne ugasi.