evo bilo je pitanja kako se model nije polomi kao i elisa pa da vam podijelim par sličica
rupa na foliji na horizontalcu, s gornje strane malo napukla balza na gornjoj površini, ništa strašno
stajni trap sam prošli tjedan ojačao s aluminijskim L profilom tako da su se samo dva vijka iskrivila od prevrtanja, sva sreća da sam to napravio inače bi šteta bila mnogo veća
evo pitali su me neki i nusu vjerovali da je elisa ostala čitava i netaknuta pa da i to podjelim s kolegama, spasilo je što sam gađao visoku travu pa se motor ugasio prije nego je elisa dotakla zemlju
mislim sad da mi je ovako ispalo jer sam se prije edga najprije dobro navozao svoje katane s30e koja je jako živčana i s njom sam cijeli dan fino slijetao, na njoj sam dosta naučio, a edge mi je u nuli bio (ko kad sam da slagao 10 mjeseci
) tako da nije bilo uopće potrebe za nikakvim trimanjem u zraku, po savjetu frenda zokija, uopće nisam smanjivao otklone (EXPO) već je letenje bilo onako sirovo kako sam naučio. expo mi inače smeta i nikako mi nije prirodno, većina je govorila da trebam expo al eto letim ja bez njega
, hvala svima koji su mi pomogli da ja ovo čudeso
potegnem u visinu pa ako mi što zatreba savjeta ja ću se obratiti bez pardona
, naravno tema se ne ključa nego ću nastaviti s letovima EDGA
par sličica s mostarskog blata u subotu sa svjetskog kupa FF i naše modelarske revije