Odg: EDGE 540 benzinac 50 ccm ,204 cm
Reply #127 –
motor je iz vrecice u kojoj sam ga dobio namontiran na edga,da se razumimo, elisa je stavljena koju je duje imao na yaku, motoru nista nije radjeno osim sto je promijenjena dizna na karburatoru i dihtung jee okrenut onako kako i treba stati jer je netko, ili duje ili netko tko ga je prije dirao nije dobro stavi, motor NE RADI kako treba raditi i jos nakon toga duje veli da bi mozda trebalo promijeniti prstenove na karikama, e tu je kvaka, da sam znao da bilo sta tribam vrljat s motorom ne bih ga uzeo nego bi jos malo nadodao i kupio nov motor i ne bi se zezao, ima na yubitu snimyk pyljenja yaky i na njemu se vidi da je to zvuk za nijansu gori od ovog u mene ali to nije to,kad se nesto prodaje treba rec sve nedostatke a ne govoriti kako ce ic u vertikalu a meni treba 80 metara da se model odvoji od tla, inace dosta sam stvari kupovao ovdje na forumu, i jeftinih i skupih, to moze dosta kolega potvrdit, od tonija koji mi nije htio prodat heksu i auroru dok je ne vidim al sam ja inzistirao da je posalje i dana danas sam zadovoljan s njom, bez obzira sto je 10 miseci nisam upalio, u Nikse sam kupio katanu sebart za 2000kn isto na nevidjeno i sve je u redu, u Mile sam uzeo dva kompletna cp belt 2 helikoptera , inace se ne volim cjenkat i kad mi se nesto svidi il mi triba ja kupim,isto tako ako nesto prodajem necu se cjenkat , to je toliko i gotovo, da ijos sam uzeo funtanu od drazica, jos je nisam ni upalio niti je jos kod mene nego u stipe ima misec dana a znam kad je dovucem kuci da ce odmah palit i u zrak ,ona je 45 ccm i jaci je motor od ovog 51cc, inace sam muzicar pa ako nista imam istancan sluh da vidim da motoru fali dva tona, tj minimalno mu fali 1500-2000 okretaja koji se ne mogu izvuc, a znam i s motorima,nisam laik a kad se vec poteze prica, nekoliko kolega se na pp javili u vezi ovog motora i rekli su da znaju taj motor i da nije nest, duje je meni reka da ja donesem motor i da ga neku lik pogleda da li sam ja nesto dira na motoru ko sto nisam i da bi mozda vratio pare al sam ja reka da necu je ja model dugo slazem i sad kad je poletio da ja skidam motor ,ne dolazi u obzir, al motor nije onakav kakav je opisan i cila je prica u tome
Necu zvake, vrati kusur
Team LAHOR