Turnigy hard case lipo baterija April 19, 2012, 03:02:43 pm Da li je netko "mutio" s ovim baterijama: http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=15521 Složio bi hexu a ova baterija mi je po cijeni ali i pakiranju koje je elegantno i tvrdo jako primamljiva. Iskustva? Nije razlika u težini skoro nikakva čak je i lakša od njezine "sestrice" u soft pakiranju. Jebo struju, samo nitro i benzin.
Turnigy hard case lipo baterija Reply #1 – April 19, 2012, 10:37:11 pm Mi smo imali tog tipa za aute, baterija ko baterija... Ak ti pase dimenzijama nemas kaj puno premisljat. Sent from my jaTelefon using Tapatalk
Odg: Turnigy hard case lipo baterija Reply #2 – April 20, 2012, 12:52:49 pm Nekako mi elegantno izgleda i zaštićenija je od nekih lakših udesa ili slično. Jebo struju, samo nitro i benzin.
Turnigy hard case lipo baterija Reply #3 – April 20, 2012, 06:36:58 pm malo mozda al kod pravog pada nema lijeka iskustvo je ono šta dobiješ kad ne dobiješ ono šta hoćeš, ono dolazi iz losih prosudbi, a iz iskustva dolaze dobre prosudbe
Odg: Turnigy hard case lipo baterija Reply #4 – July 01, 2012, 11:03:08 am jel itko kupio ovu hard case batku?? mene jako zanima, jel ima tko iskustva? Kako kad se napuše, jel puca kućište ili? Intagram: www.instagram.com/stipe.surlinFacebook: www.facebook.com/surlinstipeYoutube: www.youtube.com/c/StipeSurlin