bez barem 50 ili jos bolje 100 sati letenja na simulatoru bolje je da ni ne dodes na livadu..bez uvrede savjet naravno.
a ako nisi nikada letio jet nije nesto kaj zelis prvo poletjeti..ili je..hmm
lijepo si nabavi nesto poput easystara,bixlera,hawkskya(isti modeli samo razliciti proizvodaci i cijene no vrlo lagan i idealan pocetnicki ali i advanced model) pa leti dok ne svladas avion, letenje i svoje instinkte prije svega, tj. kako su ti decki rekli-kad poletis kako i kad hoces krenes stepenicu vise. za cifru od recimo 100€ dobijes i avion i stanicu(koja je recimo na art-tech modelima ujedno i pc simulator) i bateriju i punjac tj citaj RTF model iliti ready to fly..znaci, skupis hrabrost, napunis batku i krenes na livadu.
sve ti ovo govori pocetnik koji leti 3 mjeseca..ali ima iza sebe krs i lom kao i dva svoja napravljena aviona..zagi i j3 cub koji je u zavrsnoj fazi.no isprobao sam svakojake modele,no jet tek sada planiram poletjeti-cim ga poslozim huraaa..tak da ne zuris..uzmi si neki vec slozeni model, izvjesti se, prati forum,dodi n a druzenje na livadu i sve bu ti leglo samo od sebe..
i meni nekako najdraza stvar..budi spuzva..nezasitna. ovdje ekipa zaista zna kaj prica i ponajvise zbog njihove dobre volje, strpljenja, a bogme i sponzorstava-HVALA!!!, uveli su me u svijet rc letenja na nacin kakav nisam ni zamisljao..tako da sve savjete ne primas osobno cak ni kada nisi po tvom ukusu jer vjerujem da nikome,pocev od sebe,nije do toga da te shebe vec da se svi skupa dobro druzimo i da lepo letimo po svuda.
eto, ti kreni od miga,izbor je tvoj, no ako si friski u ovome poslusaj ekipu kaj ti prica
jer ako te jos uvijek muci kaj je to v-tail..mixanje..kuzimo se,kaj ne
Hangar: Avanti V2 80mmEDF, Viper 90mmEDF, Stream Glider V2 EDF, Marlin 64mmEDF, UltraStick 35ccm, Carbon Cub Saito4T, EDGE 540 33ccm, Husky SE, Pichler ARROW, MPX Extra 330 SC, EFX Racer, Waco, Hurricane, FunCub, ZOHD Dart XL, Timber Evo, Fokker DR1, Futaba 7C/14SG & Spektrum NX8. Buggy 30.5ccm.