Ja više nikog skoro ne slušam kaj se savjeta tiče, dobro sam profiltrirao ko lamaće tuđim **rcem po plotu a tko stvarno nekaj zna.
Moj broj postova nema nikakve veze s mojim znanjem i (ne)umijećem letenja, već samo s činjenicom da volim laprdat o modelima, bilo na forumu, bilo na livadi i cijelo vrijeme sam na poslu za PCem, forum je manje-više konstantno otvoren u jednom tabu.
Kaj se mene tiče, ja sam za to da se makne post-count.
Inače, ima tu dosta ljudi koji imaju veliko teoretsko znanje i kad pričaju (pišu postove) imaš feeling da su alfa i omega modelarstva - moje mišljenje je da se često radi filozofija od toliko nebitnih stvari i da se neke stvari prikazuju puno kompliciranijim i težim od realnog stanja stvari, osobito kod multija i helija.
Ja sam živi dokaz da se u manje od godinu dana leta helija može naučiti letjeti blagi/početnički 3D, naučio sam sve sam, od slaganja, setupiranja, tweakanja, letenja, manevara itd., samo si treba dati puno truda, čitat forume specijalizirane za helije, gledat videe na youtubeu itd. - kome je gušt. Kome nije, nek hovera za svoj gušt i puca mu kuruza za specijalce na forumima/livadama koji sve znaju, a ustvari znaju jako malo. Lako moguće da sam i ja jedan od njih
Al meni isto tak puca kuruza, meni je jedino bitno da kad dođem na livadu, svaki put imam smajl od uha do uha i osjećam se ko malo dijete, pogotovo s ekipom koja mi odgovara
ova ekipa danas google-a kak se nose jaja a sutra su vec kokosi
Ovo je najbolnija istina
A opet s druge strane ima onih koji su godinama u hobiju, pametuju a nit znaju letit a bome ne znaju ni nešto specijalno slagat. Tj. možda i znaju, samo to ne pokazuju, valjda im babe drže modele zaključane u podrumu