* ekran
nije grezav već je gladak, a to je vrlo zeznuto zbog refleksije, imam iskustva sa LCD-om.. znam kako je
* upravljač dolazi sa
AAA (Lolčina na
2) baterijama, hmm sa svim tim funkcijama ispraznit ih za tren oka.. potrebno dodatno ulaganje u LIPO
* ugrađena quad antena pohvale na tome (ona druga na reciveru je samo umitacija, zaplakat cu
) ali potrebno je stalno ciljati u avion i naravno gubi se smisao zaštite od sunca za LCD...
* Plavi ekran smrti, svima nama poznat, i tu je prisutan, čim mala smetnja upali se plavi ekran... tko nije letio nezna kako to kobno zna bit...
* udaljenost za upravljanje toliko velika da model možeš vidjeti i prostim okom, pa čemo unda FPV?
* OSD, ako ga se moze tako nazvat, ima samo stanje baterije... a to je i dovoljno jer nemože ic daleko!
* TX video antena je jedna mala 2-3mm žica i to ISPOD modela... neće dugo tamo stat, il će otpast ili tko zna šta... ajme ovo je tako smiješno
* a neće ni kamera izdržat puno na onoj poziciji
dakle da potvrdim, jadan onaj tko za ovo izdvoji masne novce... a još jadniji kad stavi u oglasnik i nemogne prodati niti za 999,99kn jer ja to ne cijenim više!