Zanimljiva prometna :D June 02, 2012, 12:14:05 pm Kako ovo objasniti osiguranju Znate 600 klasa helica... nije zakocio na vrime Salu na stranu .... jebena steta... jezim se i pomisli da ovako nekog dohvati helic Tko leti vrijedi, tko vrijedi leti, tko ne leti, ne vrijedi.A ja letim DJI Quad... i Yuneec typhoon H http://www.youtube.com/user/NiramZDskype: niram_zd
Odg: Zanimljiva prometna :D Reply #2 – June 02, 2012, 04:06:19 pm pa to moze osjec ruku!! evo slika sta je meni zagi uradio nakon mog nepazljivog bacanja gdje sam greskom upalio motor na full gas!! kaže doktor, milimetar od žile! Intagram: www.instagram.com/stipe.surlinFacebook: www.facebook.com/surlinstipeYoutube: www.youtube.com/c/StipeSurlin
Odg: Zanimljiva prometna :D Reply #3 – June 02, 2012, 04:56:10 pm Postoji nekoliko ne pisanih pravila u Modelarstvu kojih smo se mi stariji nekad obavezno pridrzavali;letiti Model uvijek PROTIV Vjetra, niposto u blizini a tek ne iznad ljudi,dok danas se moze vidjeti sto nekada nije,kaze se,sve do jednom.Pozz. Iv
Odg: Zanimljiva prometna :D Reply #4 – June 04, 2012, 11:35:47 am Quote from: Ivan Iowa on June 02, 2012, 04:56:10 pmPostoji nekoliko ne pisanih pravila u Modelarstvu kojih smo se mi stariji nekad obavezno pridrzavali;letiti Model uvijek PROTIV Vjetra, blablbalbalblbaInteresantno!Pretpostavljam da ste letili FPV, model konstantno u vjetar i onda kad ostaneš bez goriva prisilno sletiš u neku njivu pa ga tražiš, ili? Hvala na još jednom savjetu starog iskusnog modelara!