http://www.gaui.com.tw/html/news_detail.asp?sn=240Možda tih 80% radi nešto konkretno. Možda ne 80% ali jedan veći dio sigurno.
Pravo iskustvo se uvjek stekne na livadi. Bez livade nema letenja koliko god filmova pregledao i postova pročitao.
Forum je samo neki uvod i mjesto gdje se mogu dobiti najosnovnije i one prve informacije o modelarstvu a za sve dalje treba otići na livadu.
Stipe možda si to ružno rekao, vjerujem nisi mislio zlonamjerno.
Pogledaj malo ekipu iz Ivanić Grada, dugog sela, Zadra, Varaždina, Pula, Rijeka, Osijek, Slavonski Brod, MAK Velika Gorica klub kojem i sam pripadam, pa Split, Zlatar Bistrica i da ne Spominjem Zagreb koji je Meka modelarstva u nas i da ne nabrajam dalje. Svi su aktivni na Livadi.
Isto tako iz susjednih država svi stavljaju svoje uspješne letove i one manje uspješne sa livade pa i gradnje iz radionica.
Važno je samo povezati se sa nekim tko ti je naj bliže i više letjeti a manje piskarati po forumu. Naj kvalitetniji modelari i letači nemaju vremena za forum osim manje nekolicine kao Kobac, Diogen, Robi, Jazavac, Tomislav_ZG da ne nabrajam dalje a i oni nemaju vremena za online obuku. Nek se ne uvrijedi nitko ak se osjeća izostavljenim poimence ili nečije letjelište, tko bi vas sve pobrojao
Stipe ono što tebe mući je to što za sve konkretno treba kresnuti auto pa doć do neke livade koja te zanima i gdje se leti ono čemu i sam težiš. Znali su ljudi potegnuti iz Splita, Dubrovnika i drugih država po mrvicu informacija i da vide uživo ono kaj ih zanima. Tak ćeš ili već jesi i sam.
Na forumu ima dobrih informacija ali u većini svega i svačega kao i na svakom drugom forumu. Ništa novo niti bolje niti lošije od sličnih i manje sličnih foruma.