Znam da ce se poslije ovoga sto cu da napisem podici na Noge mnogi "Rodoljubi",
interesantno, nekoliko uvijek istih,
kao sto si preporucio ZAC pa sam skoknuo do RCM i procitao njihove komentare i mogu ti reci da njima vise dajem za pravo nego tebi,
izum je nesto izumjeti sto ne postoji a ovaj mladi Covjek je povezao Komponente koje odavno postoje i pokusao ih prilagoditi namjeni i ako po meni to nema niti najmanje buducnosti da bi se izvuklo nesto korisno,Detektor je za sada i ostaje jedino sredstvo i sva je prilika da ce i ostati barem u dogledno vrijeme,
Novinari pisu i prave veoma cesto senzaciju iz nicega pa u napisu nema vjernih reprodukcija i pokaza da je to stvarno nesto izvanredno kako ova novinarka pise,
Modelar si i sam letis kojesta pa si mozes pretpostaviti i znati koliko je ovaj Izum stvarno Izum.
Za pohvaliti je ovaj mladi Covjek koji pokusava napraviti nesto korisno za svijet ali vise realnosti i umjerenosti nije na odmet,
(Rimac)
Pozz, Iv
Iwek odavno sam rekao da s tobom ne komniciram ali vidim da ti to nije ušlo u glavu. Pa me stalno nekaj citiraš pa brišeš svoje mudre komentare.
Svaka čast dečkima da se trude ako je nagrada za to komad papira i priznanje i to je dovoljno i takve dečke treba poticati, pa tek su postali punoljetni. Još jednom svaka im čast da su se pojavili tamo.
Kad ljudi koji imaju djecu sputavaju mlede koji idu u pravom smjeru a u te spadaš i ti Iwek to je dna dna. Takvu sebićnost nemogu i neću prešutjeti ni pod koju cijeni. Svi Vi govorite sami o sebi i više nego dovoljno, svakom prosjećnom čovjeku je to jasno. Da ima i bude dupeglavaca koji će vam se uvlačiti u dupe bit će, bez brige budi Iwek. Svi Vi takvi imate spiku za dupeglavce i naivce koji nemaju svoje mišljenje pa se po običaju povedu za manipulatorima. Često se ti dupeglavci nadaju nekoj koristi a na kraju ispadaju ono što i jesu dupeglavci. Obično tu prestaje simbioza, manipulator nađe nobog dupeglavca a dupeglavac novog manipulatora.
Iwek ne čudim se da im daješ za pravo kad ste istog soja, ne kužim što si uopće otišao od njih. A daaa nemogu dva manipulatora biti u istoj štali i nadmetati se međusobno, jedan uvjek otpadne.
Iwek stalno se snebivaš i osjećaš ugroženim, stara prijeratna doktrina koja je i dovela do rata na ovim prostorima.
Čemu se čudiš dođeš na forum koji je otvorio Hrvat i većina članova su Hrvati pa se stalno rugaš i umanjuješ vrijednost Hrvata. Bez nekog znanja, više puta dokazano, da si vidio, kao i tvoji istomišljenici sa RCP-a bez da si proučio o čemu se radi na prvu osuđuješ jer bolje i pametnije neznaš. Kako Rimca tako i ove dečke. Naj bolje prvi napasti pa su šanse na tvojoj strani i poslje ćeš kao ispasti pametan, samo treba čekati, nedaj bože da podržiš nekog pa ispadneš i sam promašaj ako taj ne uspije. Idete na sigurno i ne samo to nego spotičete sve koji bi mogli nešto postići u životu. Kao da će se tebi i takvima iz đepa uzeti.
Stalno posprdno pišeš o Hrvatskoj i Hrvatima kojima je ova zemlja dom. Šta se čudiš rekcijama poštenih ljudi Hrvata na tvoje blebetanje. Od kojih slobodno mogu reći većina jedva krpa kraj s krajem, pa im ti nudiš svoju beskonačnu mudrost i znanje koje vodi naravno u Yugu koje više nema. Daj se malo okreni sadašnjosti i budućnost a memoare piši doma.
Kaj za sve te godine koje stalno spominješ nisi skupio ni zrnce mudrosti nego si pun sebičnosti, jala i mržnje. U prvom redu protiv Hrvatske i Hrvata pa onda i prema svim ostalima. Ajde ti nas pusti da se mi patimo u svojoj Kroatiji sami sa sobom ti nam naj manje trebaš sa svojim pljuvanjem i laprdanjem.
Misliš da ljudima toga ovdje već nije puna kapa i da nam trebaš Ti sa druge strane zemaljske kugle postavljat se s visoka, preuveličavati sebe i tražiti neki respekt na rijeć a kad ti rijeć ne vrijedi.
Pa šta bi sad ta djeca trebala riješiti velikim izumima svoju budućnost i osigurati si egzistenciju i nobelove nagrade. Pa tek se razvijaju, pred njima je nekakva kakva takva budučnos ako budu pošteđeni komentara kakvi su tvoji i tvojih pajdaša sa RCP-a
Naravno kad novinar napiše koliko je Severina primila zguza i koliko joj je puta krpan šupak to su super vijesti a ovo je fuj
Još ako ima kakav video još bolje.