nema kod mene pljuvanja, brate triba naše podržat gromovito i jako! Svi u jedan glas!
Ma znam, ali onaj tvoj komentar je stvarno retardiran do krajnjih granica.
Ovak, ja sam 100% Hrvat, tu sam rođen i svi preci su mi Hrvati (koliko se može popratit stablo), ali me tak boli *urac za "naše" i za nogomet i za ostale brije. Uostalom, i kaj onda da je "židov" ili "srbo"? Kakve bi to veze s ičim imalo?
To samo pokazuje tvoju zatucanost, kao i većine hrvatskog naroda, tko ne reže žile na spomen Thompsona, Bulića, Škore i domovine, hrvatske reprezentacije (nogometne, rukometne, kakve god) je Srbin, komunist, jugonostalgičar, neprijatelj hrvatskog naroda i kajtijaznam.
Brate navijajte i nitko vas ne dira zbog toga, isto tako nemojte dirat one koje nogomet ne tangira i koji upućuju kritiku na stranu naše vrle politike koja je omogućila HNSu, menadžerima, igračima itd. da spremaju velike pare u džep, i to pare koje su se mogle kvalitetnije potrošit.
I recimo da naša reprezentacija i osvoji taj Euro, kaj misliš da bi to bilo profitabilno? U koju svrhu? Misliš da će toliko turista odmah nahrliti na Jadran i vratiti tu "investiciju"? My ass...
A to kaj sam se sticajem okolnosti rodio baš tu, u Hrvatskoj mi ne znači nešto previše u životu. Ne volim ljude zato kaj su Hrvati, nego zato kaj su ljudi. Bili Srbi, Hrvati, Azerbejdžanci, Turkmenistanci, Slovenci, muslimani, židovi, ateisti, kršćani, gnostici, agnostici ili pastafarijanci. Totalno nebitno. Il' si čovjek, il' si govno, nebitno za koga navijao (ili za nikoga), nebitno u kakvog boga vjerovao.
A kvadratići (ne, to nisu kockice) na dresu da nosim ponosno jer je neka tam hrpa likova trčala za loptom i uz malo sreće i skilla osvojila neko tam prvenstvo? Who gives a fuck... Da mi je sport kao takav interesantan, da, bilo bi mi drago... Ovak me ne interesira.
Ionak se oni ne natječu za Hrvatsku, već za novce. Pogle Fak-a, da je dobio lovu od HOO-a bio bi najveća Rvatna, ovak je sad Slovenac. Dudu bi bio Brazilac i pol, ovak je Rvatna.
Kruha i igara...